MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Kryons. Par vakcināciju.


x14.04.21. “Ārstnieciskās trešdienas” (Kryon “Circle of Twelve” Healing Wednesday) laikā sniegtās atbildes uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem par vakcinācijām, lai tie, kas nav abonējuši šo programmu, varētu pieņemt apzinātu lēmumu šajā jautājumā.

Šis čennelings https://www.kryon.com/ nav rakstiski publicēts, tāpēc tulkojumā iespējamas atsevišķas neprecizitātes un neatbilstības ar čennelinga enerģētiku.

Kerrols: Es nolēmu, ka ir pienācis laiks atbildēt uz aktuālāko jautājumu, ko šobrīd uzdod lielākā daļa cilvēku. Daudzi interesējas, ko Kryons saka par vakcinēšanos, jo šobrīd šis jautājums ir kā karsts kartupelis. Es uz šo jautājumu atbildēšu lakoniski.

Jūsu pieņemtie lēmumi ir unikāli tikai jums pašiem. Es tikai gribu teikt, ka mums visiem jau no paša sākuma bija domstarpības šajā jautājumā. Mēs jau gadu sadzīvojam ar šo vīrusu, bet jau uzreiz radās strīdi par to, kas tas tāds, no kurienes tas uzradies. Cilvēkiem izveidojušies atšķirīgi viedokļi. Gadu vēlāk tika izstrādātas vakcīnas, un atkal izraisījās domstarpības gan par konkrēto vakcīnu kvalitāti, gan par visu pārējo, kas tiek darīts saistībā ar vīrusu un vakcīnu. Tagad šie viedokļi ir kļuvuši vēl polarizētāki.

Kryons nesniedz trīsdimensionālus norādījumus, kā mums būtu jārīkojas. Tieši tāpat kā ASV prezidenta vēlēšanu laikā viņš neteica par ko balsot, jo nekad tā nedara.

Es gribu tev pajautāt, vai tu tici tam, ko mēs mācām?

Ir iemesls, kāpēc es to jautāju, jo vēlos atgriezties pie Kryona teiktā par vakcīnu, un runa nav par to, kura vakcīna ir labāka vai vakcinēties vai ne. Kryona teiktais ir saistīts ar metafiziku, bet vai tu gaidīji kaut ko citu no Kryona?

Dažreiz es ar Kryonu runāju, ejot dušā, un ļoti bieži, uzdodot konkrētus jautājumus, es saņemu atbildi: “Tu esi ļoti mīlēts”, un es saprotu, ka šis nav tas jautājums, uz kuru Kryons atbildēs “jā” vai “nē”.

Tas, ko cilvēki tagad dara ar vakcīnu, vīrusu un visām šīm lietām, noteiks mūsu turpmāko nākotni - ko mēs darīsim nākamās pandēmijas laikā un ko mēs būsim iemācījušies no šīs pandēmijas.

Es esmu izteicis čennelingus par cilvēku domu spēku pār ķīmiju. Neatkarīgi no tā, vai tu uzvedies atbildīgi vai nē, tava apziņa maina tava ķermeņa ķīmiju. Te pie mums ir bijuši daudzi dziednieki, kuri teica, ka apziņa ir visa pamats, jo izmaina enerģiju.

Apziņa var izmainīt matēriju, un tagad par to ir daudz pierādījumu. Es to saku tādēļ, ka Kryonam tomēr ir daži norādījumi par vakcīnu. Taču jautājums nav par to, potēties vai nepotēties, bet gan kā vajadzētu rīkoties šādās situācijās.

Neatkarīgi no tā, vai tu lieto vakcīnu vai nē, apziņa ir spēcīgāka. Tomēr atkal būs tādi, kuriem šāda atbilde nepatiks, jo viņi teiks: "Pieņemsim, ka tā ir, bet man netika sniegta atbilde, kuru es gribēju saņemt."

Taču Kryons nav tāds Debesu tēvs, kurš pateiks “jā” vai “nē”. “Jā” vai “nē” nav tas, par ko runā šis čennelings. Uzklausi, ko Kryons saka: skatīsim nosacīti pieņemtas trīs cilvēku grupas.

Pieņemsim, ka tu esi pirmās grupas pārstāvis, kas gatavojas vakcinēties, taču uz to es tev nesaku “jā” vai “nē”, bet tikai pieņemu zināšanai, ka esi starp cilvēkiem, kas plāno saņemt vakcīnu. Tad, lūk, ko iesaka Kryons - vakcinācijas laikā tev klusībā vai skaļi jāsaka sev: “Nekas neiederīgs nekļūs par manas svētās bioloģijas sastāvdaļu. Mana bioloģija šīs vakcinācijas laikā uzņems tikai labas, tai derīgas lietas, kas atspoguļos manu, kā Radītāja Dievišķas daļiņas, lieliskumu".

Lūk, ko saka Kryons - kad vakcīna nokļūst tavā ķermenī, tu vērsies pie tā un saki, ka tu neatļauj notikt izmaiņām, kas nav pieņemamas tavam lieliskumam.

Vai tu tici, ka cilvēks var to izdarīt, vai nē?

Vai tu tici, ka domas patiešām var izmainīt notiekošo?

Tagad parunāsim par otro grupu. Pieņemsim, ka tu jau esi uzņēmis šo vakcīnu un tagad esi noraizējies, jo esi dzirdējis “šo” un “to”. Ja tas tā ir, tad tieši pašlaik saki sev: "Nekas neiederīgs nedrīkst būt manas svētās bioloģijas sastāvdaļa, jo tā uzņem tikai labo un novērsīs lietas, kas neatspoguļo manu, kā Radītāja Dievišķas daļiņas, lieliskumu."

Skatām trešo grupu, t.i., tos cilvēkus, kas ir izvēlējušies nevakcinēties. Arī šajā gadījumā es nesaku ne “jā”, ne “nē”, jo Kryons to nesaka. Viņš uzsver, ka neatkarīgi no situācijas, kurā cilvēks atrodas, viņam var būt pilnīga, visaptveroša kontrole pār to, kas nonāk cilvēka ķermenī! Tas jau ir apstiprinājies daudzas reizes.

Vai jūs ticat, vai nē tam, ko mēs mācām?

Ja tu neesi vakcinēts un nedomā to darīt, tad saki: “Es kā Radītāja daļiņa atzīstu savas spējas izveidot imūnsistēmu, kas atspoguļos manu Dievišķību. Es stiprinu savu imūnsistēmu un atcerēšos šo lieliskumu, kā to māca Kristus."

Daudzi cilvēki tomēr gaida "jā" vai "nē" atbildi. Vai man vajadzētu vakcināties, vai tomēr nevakcinēties? Tas pilnībā ir katra konkrētā cilvēka lēmums, kas balstīts uz konkrētā cilvēka domām un pieejamajiem zinātnieku pētījumiem. Taču neatkarīgi no tā, vai tu vakcinēsies vai nē, visas šīs lietas ir izpildāmas, jo tu vari apgalvot, ka esi lielisks, ka tava bioloģija atstās sevī tikai labās lietas un noraidīs sliktās lietas.

To cilvēki dara pat ar ēdienu, un es vēlos jums pateikt, ka esmu apmeklējis daudzas valstis, kurās mēs esam ēduši visu, kas mums tika pasniegts. Un katru reizi, kad mēs esam bijuši trešās pasaules valstīs, kur daudzi ceļotāji esot saindējušies ar pārtiku, es nekad neesmu bijis slims nevienā no šīm vietām. Tā ir bijis tāpēc, ka mēs ēdot teicām: "Manī neienāks nekas neiederīgs, kas var izraisīt nelabumu vai apdraudēs manu lieliskumu."

Es neesmu pārliecināts, vai tieši tādas atbildes jūs gaidījāt, bet daži no jums saprot manis teikto. Jums tiek doti šādi norādījumi, jo jums pašiem ir jāizvēlas jums pašiem vispiemērotākais lēmums.

Monika: Es domāju, ka ir vēl viena grupa cilvēku, kas paši ir pieņēmuši, viņuprāt pareizo lēmumu, bet viņu ģimenes locekļi ir rīkojušies pretēji. Tomēr arī šādos gadījumos darbības principam būtu jāpaliek tādam pat, kā iepriekš izteiktajam. Konkrētais cilvēks izsaka nodomu attiecībā uz konkrētu personu, neatkarīgi no viņa pieņemtā lēmuma, piemēram, viņš ir vakcinējies, bet jūs par to uztraucaties. Sakiet: "Nekam neiederīgam ar šo cilvēku nevajadzētu notikt." Vai arī, ja viņš nav vakcinējies, bet jūs esat pārliecināts, ka viņam tas bija jādara, tad sakiet: "Neviens vīruss nespēs ietekmēt šo personu."

Kerrols: Es domāju, ka jūs esat izpratusi manis teiktā būtību, un mēs atgriežamies pie sākotnējās lietas, ko es jums vēlējos pateikt.
Neatkarīgi no tā, kā tu jūties pats, bet, ja tavi ģimenes locekļi nav vienisprātis ar tevi un gatavojas darīt kaut ko pretēju, tad cieni viņu pieņemtos lēmumus. Lai ko viņi darītu, pat vēloties mainīt savu bioloģiju, un tev ir cits viedoklis, ka tas ir bīstami, tad tomēr tev jābūt laipnam pret viņu. Šiem jautājumiem nevajadzētu šķelt ģimenes vai jūs - Gaismas darbiniekus, tāpēc jums nevajadzētu uzstāt, lai tiktu pieņemts jūsu viedoklis nevienā no šiem jautājumiem.

It īpaši, ja tu tici tam, ko mēs mācām.

Kerrols (Kryons)

Avots: https://gaisma12.lv/jaunumi.php

 

Komentāri (0)  |  2021-05-02 00:16  |  Skatīts: 362x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ