MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


18.05.2013.


      Kā viss saplaucis un sazaļojis!
Cik nesen vēl pilniem malkiem dzēru kļavu un bērzu sulas! ...
Vakar – kļavziedu zeltainais lietus, šorīt ievu reibinošā smarža...
Tikai pirms nepilna mēneša beidzot atvadījāmies no šīs ziemas pēdējā sniega, bet nu jau katru jauno dienu eju sveikt cauri rasainai pļavai basām kājām līdz meža malai, kur man tik priecīgi uzgavilē dažādu putnu balsis... Un šīs brīnišķīgās Pavasara smaržas!... Citurīt eju tālāk mežā līdz Salacai un tad jau atkal visapkārt citādi smaržo un skan!...

Apkārt VISS mainās tik strauji, ka pati reizēm netieku tam līdzi. Fiziskais ķermenis protestē ar nogurumu un “pieprasa” mierīgu tempu un atpūtu. Paklausu, bet tomēr piespiežu sevi pa laikam pavērot, ieklausīties, sajust mostošās Dabas neatkārtojamos ritmus un tad arī pati jūtos daudz labāk. Priecājos par katru uzdīgušo sēkliņu savā dārzā, uzplaukušo ziedu... Vācu izaugušos zaļumus – dilles, kas dāsni sadīgušās plēves būdā, redīsu un salātu lapiņas, piparmētras, citronmētras, raudenes, rabarberus, skābenes..., kā nu kuro reizi sanāk, un blenderēju kopā ar kefīru. Sanāk pašas audzēts zaļumu kokteilītis... Ļoti garšīgs! Un – veselīgs!

Priecājos par tik daudziem un dažādiem sveicieniem savā vārda dienā! Priecājos par saviem pieaugušajiem bērniem un viņu radošo izpausmi! Priecājos, ka man apkārt tik daudz sirsnīgu cilvēku!
Priecājos ... par šo skaisto pavasari!:)...
 
Ar Mīlestību un Sauli sirdī! – Maija!
Komentāri (0)  |  2013-05-18 20:14  |  Skatīts: 943x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ