MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


08.11.2013.


  Šķirojot senāk savāktos materiālus, ieraugu starp tiem nobružātu kladi... Aizpildītas gan tikai dažas lapas, taču pieminēts arī gads, kad tas noticis – 2004. Tātad turpat 10 gadi pagājuši... It kā piezīmes saistībā ar bibliotēku, jo tajā laikā vēl biju bibliotēkas vadītāja... It kā zīmēti kādi ornamenti par kaut ko domājot... Un tad ieraugu, ka esmu mēģinājusi arī uzstādīt savus Mērķus. Toreiz vairāk domāju par bibliotēku, tāpēc Mērķis Nr.1. - jauna, skaista bibliotēka, atbilstoši mūsdienu prasībām. Tikai pēc tam seko Mērķi, kas attiecas uz privāto dzīvi...
  Lai cik neticami tas būtu, taču toreiz stādītie Mērķi ir piepildījušies, izņemot vienu, vairāk personisku. Bet tam vēl ir laiks! :)
  Šobrīd es gan vairs neesmu bibliotēkas vadītāja, bet pēc pašas vēlēšanās - bibliotekāre, taču mūsu bibliotēka atrodas skaisti izremontētās telpās ar mūsdienīgu iekšējo interjeru un aprīkojumu. Toreiz par datorieriem vēl sapņojām, šobrīd bez tiem vairs nevarētu iedomāties savu darbu. Arī toreiz sapņoto bibliotēkas avīzīti šajā novembrī sagatavoju jau 114.reizi. Arī mūsu pulciņš “LAISMA” joprojām turpina darboties un ir uzsākts 18.mācību gads.
Jā, toreiz tā bija, ka vairāk uzmanības pievērsu darbam, ne savai personīgajai dzīvei, jo jutos par visu atbildīga. Kad turpināju darbu bibliotekāres statusā, man vajadzēja ilgu laiku, kamēr varēju pārslēgties. Šobrīd darba laikā daru to, kas man ir jādara plus vēl vaļasprieki – avīzīte un “LAISMA”, bet pārējo laiku veltu sev un saviem tuvajiem. Ja mērītu svaru kausos, tad droši vien smagāks būtu ārpus darba laiks, atšķirībā no tā, kā tas bija pirms 10 gadiem... Mainījušās manas prioritātes, tāpat kā mainījusies esmu es pati šo gadu laikā.
  Tādas pārdomas manī radīja šī “nejauši”! atrastā klade... Gan jau vēl kas ik pa laikam “uzpeldēs”, kā tas jau ir bijis arī iepriekš, lai liktu padomāt un turpināt Ceļu uz priekšu.
   Lai mums izdodas!
Ar mīlestību - Maija
Komentāri (0)  |  2013-11-08 22:29  |  Skatīts: 878x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ