MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Tikšanās - 21.11.2013.


    Ir paredzēta kārtējā mūsu bibliotēkas domubiedru pulciņa LAISMA tikšanās un atkal pārbaude – lai gan silts, taču tumšs un lietains, kā jau novembrī... Šoreiz esam sapulcējušās sešas fiziski redzamā formā, bet ar mums kopā ir neskaitāmas eņģeļveidīgas būtnes, jo mūsu šīvakara galvenā tēma – eņģeļi.
    Sākam, kā jau ierasts, ar Gaismas apli un kopējo Lūgšanu. Šoreiz - https://laisma.1w.lv/822-klasiska-ikdienas-lugsana/
Skan klusināta mūzika. Uz galda deg sveces....
 
Turpinājumā iepazīstinu ar šīs dienas raksturojumu:
 
2013.gada 21.novembris!
Rietumu vilnis – Rietumu diena – 1 MEN – Ērglis, Visuma tīklojums, Plašas sajūtas un plašs skatījums!
Pirmā diena laika plūsmā ir diena, kura uzsāk jaunu laika vilni un visi procesi notiek mūsos. Visi procesi notiek mūsos un iekš mūsu ego.
Šī Men enerģija mums palīdzēs sajust savus plašumus, apzināties to, cik patiesībā lieli esam. Mums šķiet, ka esam tikai ķermenis un prāts, taču mūsu enerģija un domas staro un atstarojās cauri visam Visumam. Retais tikai jūt to, ka esam bezgalīgi, ka mūsu ķermenis nav tikai rokas stiepiena attālumā - mūsu ķermenis ir tik liels, cik tālu mēs vien redzam un cik tālu vien spējam iedomāties.
Mēs esam bezgalīgi gan plašumā, gan smalkumā un tas mums dod bezgalīgas iespējas ietekmēt sevi un savu dzīvi.
Mēs neesam skudras skudru pūznī, kur visu nosaka skudru māte. Mēs visi esam bezgalīgi Visumi ar bezgalīgām iespējam radīt, ietekmēt un uzlabot savu dzīvi. Neviens no mums īsti neaptver savas plašās iespējas un ietekmi uz savu dzīvi.
Atdosim varu pār savu dzīvi sev pašiem un sāksim dzīvot atbildīgi paši pret sevi.
Tā kā šodien ir pirmā diena laika vilnī un šodien ir Men enerģija, tad visi notikumi, kuri notiks ar mums, ietekmēs visu mūsu turpmāko dzīvi. Tas nenozīmē, ka mums ir jāmūk un jāizvairās no tā, ko paši esam radījuši, taču tas nozīmē to, ka visi lēmumi un visas rīcības ir jāizdara pie pilnas apziņas apzinoties to, ka visam ir sekas. Pieņemsim tādus lēmumus un veiksim tādas darbības, kuras balstās uz mīlestības principiem. Padomāsim, pirms kaut ko darām, vai darām to tāpēc, ka baidāmies no kaut kā, vai tāpēc, ka mīlam sevi un apkārtējo pasauli. Nedarīsim neko tāpēc, ka baidāmies! Pietiks baidīties. Mums ir jāpaceļas spārnos un jālido tur, kur mūsu sirdis grib un ir jāizbauda tas, ko mēs no sirds vēlamies. Un kā lai mēs paceļamies spārnos, ja baidāmies? Mums ir jāpieņem, ka baidāmies un jāiet bailēm cauri, un jāsāk jauna dzīve, kuru radīsim caur šo dienu.
Pirms sāksim dienas darbus, apsēdīsimies un sajutīsim šīs dienas enerģiju, sadraudzēsimies ar to, jo tā ietekmēs visu mūsu dzīvi. Sajutīsim, uz kurieni tā mūs nes un ko tā mums grib pateikt.
Šodien mēs spējam izmainīt visu savu dzīvi, izmainot attieksmi un uztveri pret to! Uzņemsimies atbildību paši par savu dzīvi un sāksim pie tās strādāt. Paņemsim atpakaļ tiesības ietekmēt to, ko gribam piedzīvot. Tas ir ļoti muļķīgi uzticēt lēmumus par savu dzīvi citiem. Tāpēc uzņemsimies atbildību paši, radīsim paši un apzināsimies, ka visu, ko piedzīvojam, esam radījuši mēs paši. Aizmirsīsim to, ka mūs ietekmē,valdības, deputāti, bagātnieki, ES, priekšnieks vai cilvēks, ar kuru esam kopā - tās visas ir muļķības un meli.
Mēs paši un tikai vienīgi mēs ietekmējam savu dzīvi.
Neticēsim meliem, neticēsim tam, ka kāds var ietekmēt mūsu dzīvi - to var ietekmēt tikai tik, cik mēs ļaujam. Valdība var ietekmēt mūsu dzīvi, ja mēs to ielaižam savā mājā un tā sāk plēst traukus vai ko citu, taču tā nevar ietekmēt mūsu dzīvi, sēžot citā ēkā un citā pilsētā vai televizorā. Viņi ir spējīgi ietekmēt tikai un vienīgi savu dzīvi un tas, ka mēs kā muļķīši ticam, ka viņi ietekmē mūsu dzīvi ir mūsu pašu vaina, jo esam tam noticējuši.
Tikai un vienīgi katram mums pašam ir ietekme pār savu dzīvi! Atcerēsimies to un neietekmēsim savu dzīvi tā, kā to ir izdomājuši citi. Ietekmēsim un radīsim to, ko mēs paši vēlamies un ļausim viņiem radīt to, ko viņi vēlas.

Būsim šodien kā putni debesīs, kas ļauj sev sajust un ļauj baudīt lidojumu neatkarīgi ne no kā

Atļausim sev lidot !
 
    Esmu savākusi un izvietojusi nelielā izstādē pieejamo literatūru par eņģeļiem, taču pievēršos pārsvarā nesen izlasītajai - https://laisma.1w.lv/854-lorna-berne--engeli-manos-matos-/
     Un tad ar eņģeļu palīdzību sākas mūsu sarunas, kurās dalāmies katra ar savu pieredzi saskarsmē ar neredzamo pasauli. Vistiešākā saskarsme arī sarunu veidā sanākusi Raitai, tādēļ no viņas arī vairāk dažādu atgadījumu dzirdam. Interesanti, ka viņas pieredze apliecina manis pieminētās grāmatas aprakstīto, taču šo grāmatu Raita vēl nav izlasījusi. Arī pārējām ir ko pastāstīt, jo neviena no mums nenoliedz eņģeļu pasaules esamību, lai gan skatījums mums katrai savs.
     Un tā šīs mūsu kopējās pāris vakara stundas pagāja nemanot.
Iecerētā vēstule savam Sargeņģelim izpalika... Nekas – citu reizi...
   Bet - piedzīvoju nelielu eņģeļu draiskošanos!:) Kā gan lai citādi nosaucu to, ka apspriežot turpmāko nodarbību datumus, biju ieciklējusies uz nepareizu datumu! Tikai vēlāk, mājās sāku domāt, ka man 1 nedēļa pazudusi...:) Bet nu jau atkal VISS KĀRTĪBĀ!
Tiekamies atkal pēc 2 nedēļām – 5.decembrī Mazsalacas pilsētas bibliotēkā!
Paldies VISIEM par kopīgi aizvadīto Mirkli, arī tiem, kuri tikai domās šoreiz bija kopā ar mums!
Gaidīšu citreiz atkal!
Maija
 
P. s. Vakarā uzzināju arī par briesmīgo traģēdiju Rīgā, iegrūstot veikala MAXIMA jumtam...
 
Tur, kur klusums 
satiekas ar Gaismu,
mūsu domas samulsušas staigā –
ļoti grūti sāpju nevarībā
vērties skarbās īstenības vaigā –
tikai lūgt,
 lai dvēseles 
uz Mājām ceļu rod,
 lai tiem, kam sāp,
atnāk Miers un pāri rētām klājas.
Tikai lūgt...
 
(Sarma Upesleja)
 
Komentāri (0)  |  2013-11-23 00:09  |  Skatīts: 896x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ