MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Noslēguman nodarbība - 17.04.2014.


  Tā nu kārtējais – nu jau 18.mācību gads pulciņā LAISMA noslēdzies. Vēl gan gaidāma noslēguma ballīte brīvā dabā pie ugunskura, jo arī tas jau izveidojies gandrīz kā rituāls, kas noticis bieži šo gadu laikā.

  Šajā mācību gadā biežāk esam meklējuši saikni ar Dabu, jo bijuši vairāki pārgājieni ar domu attīrīties un smelties spēku kā nu katrs to protam un izjūtam, pie reizes arī daloties ar savu pieredzi. Atšķirībā no citiem gadiem, nodarbības pamīšus gatavoju es un pulciņa dalībnieces. Lai gan sākumā spurojās pretī, taču katra savu Uzdevumu veica! Man prieks par to. Šoreiz nodarbības galvenā tēma Elgas izvēlēta no grāmatām „Selestīnas pravietojumi” un „Ēd, lūdzies, mīli!” Daļa no mums ir lasījušas šīs grāmatas, bet citas nē, tādēļ bija interesants Elgas skatījums. Katrs jau mēs lasot pamanām to, kas mums tajā brīdī šķiet svarīgs, pārlasot ieraugām ko citu, bet uzklausot citu viedokli – vēl ko atšķirīgu. Man jau pat bija piemirsies, kas īsti rakstīts šais grāmatās, jo lasītas pasen. Zinu, ka tajā brīdī lasot guvu sev noderīgas atziņas. Bet – varbūt vajadzētu pārlasīt vēlreiz?...
  Secinājums – VISI Ceļi ved uz MĀJĀM – pie SEVIS! Un nav pareizu vai nepareizu Ceļu, ir katram SAVS Ceļš, ar kalniem un lejām, ar taciņām dažādos virzienos, ar pieredzi, kas jāapgūst katram pašam.

  Katrs saņem no manis 10 patiesības, lai atcerētos - https://laisma.1w.lv/934-10-patiesibas-ko-atkal-un-atkal-aizmirstam/
  Katra uzrakstām viena otrai dažas rindiņas, jo reizēm labo ir vieglāk uzrakstīt, nekā pateikt otram.
  Katra no manis saņem kolāžu, kas veidota ar pulciņa dalībnieču zīmīgiem foto, kas, manuprāt, raksturoja katru no mums šajā mācību gadā.
  Katra no manis saņem PATEICĪBU par kopīgi aizvadīto mācību gadu. Vēl jau tiksimies! Vēl jau šis tas ieplānots arī vasaras mēnešos, lai gan tad ir grūtāk savākties. Bet – notiks tas, kam jānotiek!

Es nevaru jums iedot perfektu mācību,
kas der visiem,
jo katram ir absolūti citādāks ceļš un mācības,
bet varu dalīties ar savu pieredzi...
 
PALDIES, MĪĻIE, KA JŪS ESAT!
Maija
Komentāri (0)  |  2014-04-18 18:59  |  Skatīts: 862x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ