MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Medus ūdens


Tulkots no krievu valodas : Saimnieces  Dienasgrāmata: padomi, receptes, komforts
Derīgās īpašības, kad medus sajaukts  ar aukstu(nevārītu) ūdeni

Medus ūdens - tas ir patiešām lielisks līdzeklis, kas ir pieejams pilnīgi visiem. Medus ūdens  Pozitīvā ietekme uz ķermeņi ir nenovērtējama.

● Vienu tējkaroti medus atšķaidīta ar glāzi nevārīta ūdens. Iegūstam 30% medus šķīdumu, kas ir identisks ar asins plazmas sastāvu. Medus neapstrādātā ūdenī veido klastera savienojumu (to strukturē). Tas palielina savas ārstnieciskās īpašības. Medus ūdens organismā  uzsūcas ātri un pilnīgi.
● Medus ūdens efekts - normalizējas gremošana. Uzlabo visas kuņģa un zarnu trakta funkcijas.
● Palielina imunitāti. Pāriet hroniskas iesnas, bronhīti, un atšķaida un izvada gļotas no plaušām (dabiskā veidā - caur zarnām).
● Pretparazītu līdzeklis
● Pārstrādā aizsprostojumus zarnās, izšķīdina izkārnījumu sabiezējumus. Notiek zarnu sanitārija. Lokalizācijas Vieta fēces  “akmeņiem”  ir vidukļa rajonā. Tāpēc Sākumā lietojot medus ūdeni, ir gadījumi, kad palielinās vidukļa apkārtmērs. Bet par to nav jāuztraucas.Izskaidrojums ir vienkāršs: fēces  “akmeņi” pietūkst, kļūst mīksti un sāk iziet no organisma.
● Visa organisma tīrīšana notiek šūnu līmenī.
● Paaugstinās antibakteriāla, pretvīrusu iedarbība.
● Normalizē resnās zarnas darbību.
● Medus ūdeni, medicīniskos nolūkos, ir jādzer no rīta, tukšā dūšā. Glāzi medus ūdens izdzert vienā piegājienā. Tas ir ļoti svarīgi.Kuņģa slēdzējmuskulis uzreiz atvēras, šķidrums nonāk zarnās, un pēc tam uzsūksies asinsritē.
● Ar Medus ūdeni, notīriet seju. Tā baro ādu, padarot to mīkstu, zīdainu un maigu. Šī ir dabīgā kosmētika. Vienlaicīgi  Pati  senākā un mūsdienīgākā.

Avots - https://www.draugiem.lv/blogs/#/user/1045864/blog/?p=12492375
Komentāri (0)  |  2014-10-15 17:57  |  Skatīts: 1997x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ