MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


25.10.2015.


       Lielajam Rudens Māksliniekam darba pilnas rokas – ik sekundi jauna glezna nomaina iepriekšējo. Ja diena saulaina, krāsas jo īpaši spožas, taču mākoņainās un lietainās dienās dominē brūnganie toņi... Koki Vasaras zaļo tērpu nomaina pret Rudens krāsaino... Rudens vēji kopā ar lapām priecīgi virpuļo līdz krāsainais tērps no kokiem zudis un pārvērties par krāšņu seģeni Zemei. Izbaudu šo brīnumaino Rudens krāšņumu!

Nekad man nav bijis tik daudz laika, lai bez steigas priecātos par to, kas man apkārt tad, kad to vēlos. Reizēm iedomājos – vai man būtu jājūtas vainīgai, ka tik labi jūtos mājās, kad varu darīt, ko vēlos... Reti izeju cilvēkos – vienīgi uz veikalu vai kādu pasākumu, kas ieinteresējis. Mājas darbiņus veicot, uzlieku fonā kādu tā mirkļa atbilstošu mūziku. Šobrīd man skan - https://www.youtube.com/watch?v=JpPPiiZT_Zw
Bieži internetā klausos dažādas lekcijas, kas mani piesaistījušas, tādejādi rodot vielu pārdomām, atbildes uz saviem jautājumiem un apstiprinājumus jau apgūtajam. Pie reizes rokās adīklis un top arī kaut kas tīri praktisks. Protams, lasu arī grāmatas! Šo to paņemu no bibliotēkas, šo to pārlasu no savos plauktos atrodamā. Interesanti, ka senāk lasīto šobrīd lasu pavisam citādi, jo ir cita pieredze un citas zināšanas, tādejādi atrodot ko pavisam citu sev noderīgu, kā iepriekš.

Laikam jau tāpēc, ka visu savu darba mūžu aizvadīju starp dažādiem, bieži vien svešiem cilvēkiem, tagad tik labi jūtos mājās vienatnē ar sevi un nemaz man nav garlaicīgi, kā daži “biedēja” mani pirms aiziešanas no darba.

Šodiena, atšķirībā no vakardienas, tāda pelēcīga, taču “kāds mani sauc iziet laukā pastaigāties un paelpot rudenīgo gaisu!” - Un es paklausu!:)

Ar mīlestību - Maija

Komentāri (2)  |  2015-10-25 17:47  |  Skatīts: 2753x         Ieteikt draugiem
lindak - 2015-11-12 22:08
jauka Tava dzīve Maija:) Man arī patīk būt ar sevi...Kā Ošo saka- cilvēka spēja būt vienam ir līdzvērtīga šī cilvēka spējai mīlēt...

maija - 2015-11-13 17:45
Jā, esmu priecīga, ka varu ko tādu piedzīvot!:) Paldies!:)


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ