MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Kādā valodā ar mums runā Augstākie Spēki.


 Mēs visi agri vai vēlu aizdomājamies par intuīciju, zemapziņu, bet daži no mums arī par Augstāko Spēku nozīmi, kuri mūs ved, norāda un virza. Kādam šī informācija nav noslēpums, un viņi veiksmīgi izmanto šīs norādes, kāds par to dzird pirmoreiz, bet kāds, savukārt tās spītīgi ignorē. Jebkurā gadījumā, domāju, ka nebūtu slikti noteikt, kādā valodā ar mums sarunājas Augstākie Spēki.

 
Smalko sajūtu valoda – tas ir mūsu enerģētiskais, emocionālais un intuitatīvais stāvoklis. Tāpēc tik svarīgi ir ieklausīties sevī, savā dvēselē un tajā, ko mums saka sirds. Diemžēl, mūsdienu cilvēkam ir sarežģīti sadzirdēt savu sirdi. Ja tava dvēsele dzied – tu esi uz pareizā ceļa, ja izjūti diskomfortu, smagumu, nemieru – izvēlēts kļūdains ceļš!
 
Zīmju valoda – ja mēs neklausāmies sirdi – Augstākie Spēki pielieto zīmju un signālu valodu. Tas ir maz ticams, nejaušs notikums. Sasvērāmies, kāja pa kreisi, kaut kas nokrita, kāds patraucēja vai kaut ko pateica. Mūs brīdina gan par labiem, gan sliktiem notikumiem. Ielūkojieties apkārtējā pasaulē, cilvēkos un sevī! Līdzīgas zīmes var interpretēt, tikai pēc jau notikuša fakta. Gadījumā, kad jūs nesaprotat šos signālus, zīmes atkārtojas, līdz pat trim reizēm un vēlāk, pāriet pie nākamā, daudz raupjāka saskarsmes veida.
 
Situācijas valoda – ja cilvēks ir novērsies no sava ceļa, ar jums sāk runāt situāciju valodā – darījums nenotika, svarīga tikšanās ir izjaukta, jūs piekrāpa sieva utt... Visas situācijas ir dzīves mācības. Varbūt Augstākie Spēki jums netraucē, bet gan pasargā no vēl lielākām problēmām? Ja cilvēks kļūst nikns arī pēc šiem signāliem un tos nesaprot, tad paņēmieni kļūst asāki. Jums vēlas pateikt, ka jums nav taisnība. Taču, ja mācība ir saprasta, situācija izlīdzinās un neveiksmes ātri nomaina veiksmes.
 
Neveiksmju valoda – tas ir kā Dieva sods. Kas ir vērtīgs cilvēkam, pa to arī sit. Ja tā ir nauda, pa materiālo labklājību, izjūk romantiskas attiecības, bieži, audzinošos nolūkos tiek izmantota slimība. Sit tā, ka to neievērot vai palaist garām nav iespējams. Un vienmēr ir jātiek skaidrībā, bet, kāpēc jūs soda? Un, ja esat sapratuši, kāpēc? - sods tiek atcelts, un problēmas pāriet. Ar šādu neveiksmju palīdzību Augstākie Spēki virza cilvēku uz viņa ceļa, lai viņš izpildītu savu dzīves uzdevumu.
 
Tiešs kontakts – sods tiem, kuri nesaprot, tiek atkārtots trīs reizes, ja jūs nereaģējat, tad tiek pielietota tieša kontakta valoda. Jūs nonākat pie bioenerģētiķa, gaišreģa, dziednieka, garīdznieka, nokļūstat lekcijās (jūs aizved), kur jums, pēkšņi, kļūst skaidrs jūsu neveiksmju iemesls!
 
Agresijas valoda – ir daudz raupjāks saziņas veids – piemēram, izejot no mājas, jūs uz sienas redzat uzrakstu – „Tu esi muļķis!”, kamēr jūs nesaprotat, ka šī frāze attiecas uz jums, tā, tur arī paliek! Vai apsēžaties un nodomājat - „būtu laiks šķirties”... Šajā brīdī stingrs krēsls zem jums salūzt un jūs sasitat asteskaulu. Tas nozīmē, ka jums liek saprast, kas iznāks no jūsu nodoma.
 
Iejaukšanās valoda – tiešs teksts iegaumēšanai. Tas balstīts uz atmiņas izmantošanu, bez domāšanas līdzdalības. Cilvēks kļūst atkarīgs no alkohola, narkotikām, kazino, sektas, zvejas utt. Katram tiek tas, ko tas pelnījis. Un vēl, nav par vēlu apdomāties, iespēja ir.
 
Valoda „būt vai nebūt?”- bet tad, audzinošais process kļūst daudz raupjāks un asāks - pēkšņi, parādās neārstējamas slimības, notiek nelaimes gadījumi. Un, ja cilvēks vēl pēc tam nesaprot neko, viņu vienkārši paņem projām no zemes dzīves.
 
Ko tagad darīt?! Galvenais, ir saprast, apzināties un tam sekot. Prasmi sazināties ar Augstākajiem Spēkiem un „dzirdēt” savu Sargeņģeli var attīstīt sevī, tāpat, kā jebkuru iemaņu.
 

 

 

 

Komentāri (0)  |  2015-01-27 19:02  |  Skatīts: 2247x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ