MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Inta Blūma „Latvietes karma. Sievišķā enerģija tuvplānā”


  No pēdējā mūsu bibliotēkā iepirkto grāmatu klāsta izvēlējos vienu – tieši šo grāmatu. Par autores aktivitātēm un gaidāmo grāmatu jau biju lasījusi viņas veidotajā mājās lapā. Gribējās uzzināt, kā tā būs uzrakstīta un kuriem bibliotēkas lasītājiem varēšu ieteikt izlasīt.
Izlasīju ar interesi. Guvu apstiprinājumu daudzām savām atziņām, ieraudzīju dažas „savas lietas” citādā gaismā, uzzināju arī šo to no jauna. Katrs lasītājs izlasīs un pieņems to, kas tieši viņam būs vajadzīgs.
------------------------------------
 
Šī ir pirmā Intas Blūmas izdotā grāmata, kurā viņa ir apkopojusi savu personīgo un daudzu citu Latvijas sieviešu pieredzi, izejot transformācijas ceļu, dziedinot sevi, atgūstot savu sievišķības spēku, atverot savu sirdi un sākot dzīvot savu patieso dzīvi. Visi grāmatā skartie jautājumi tiek apskatīti no garīgās psiholoģijas jeb Dvēseles uzdevumu un mērķu viedokļa, kas ļauj ieraudzīt pasauli no taureņa, nevis kāpura redzējuma. Autore savā grāmatā runā par sievišķību un sievišķo enerģiju, par sievišķā spēka avotiem, partnerattiecībām, seksualitāti, par attiecībām ar vecākiem un bērniem, par sievietes būtību un sūtību, kura var atklāties vien tikai, iepazīstot sevi ārpus materiāli fiziskās pasaules robežām.
 
 
Šī grāmata ir par mums. Par sievišķību, sievišķo enerģiju, mūsu enerģētiku, sievišķā spēka avotiem, partnerattiecībām, seksualitāti, par attiecībām ar vecākiem un bērniem, par sievietes būtību un sūtību, kura var atklāties vien tikai iepazīstot sevi ārpus materiāli fiziskās pasaules robežām. Kas tad tieši ir mūsu, Latvijas sieviešu, lielākie klupšanas akmeņi, mācībstundas un pēc kā alkst Latvijas sievietes Dvēsele. Kur mēs dodamies? Kāda ir mūsu misija globālā līmenī? Mēģinot izprast karmiskās situācijas, pagātnes vēstījumu un mūsu enerģētisko raksturojumu, mēs visas kopā varam sākt apjaust un nedaudz ielūkoties Lielajā Plānā. Grāmatā apkopota mana personīgā un daudzu citu Latvijas sieviešu pieredze izejot transformācijas ceļu, dziedinot sevi, atgūstot savu sievišķības spēku, atverot savu sirdi un sākot dzīvot savu patieso dzīvi. Visi grāmatā skartie jautājumi tiek apskatīti no garīgās psiholoģijas, jeb Dvēseles uzdevumu un mērķu viedokļa, kas ļauj ieraudzīt pasauli no taureņa, nevis kāpura skatupunkta. Lai iedvesma doties pa Sirds ceļu un spert pēdējo soli, pirms pacelties spārnos!” – tā pati autore.

Intas Blūmas veidotā mājas lapa - https://sirdscels.blogspot.com/
Komentāri (0)  |  2015-02-23 23:27  |  Skatīts: 1773x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ