MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Lotosa Tempļa meditācija


Noklausījos Veltas vadīto meditāciju un atcerējos, ka man tā bija pierakstīta. Tad nu sameklēju.

- Apsēdies ērti un brīvi. Sajūti sevi vieglu un pasargātu, jo Tev blakus ir Tavi Gaismas un Mīlestības sargeņģeļi. Viņi Tevi pavadīs uz Mūžīgās Uguns Lotosa templi.

Šajā templī ielaiž tad, ja esi uzvilcis sudraboti zeltītas drēbes, tāpēc apskaties apkārt un ieraugi, ka esi krāšņu drēbju telpā. Izraugies sev piemērotas drēbes, kuras mirguļo sudraboti zeltītā starojumā. Uzvelc izraudzītās drēbes. Vai jūties šajās drēbēs gana labi? Piemeklē vēl piemērotas rotas no sudraboti zeltītiem materiāliem.

Ja jūties saposies ceļam, tad domās pārcelies uz milzīgu templi. Ļauj, lai Gaismas eņģeļi Tevi dažās sekundes daļās pārnes uz Mūžīgās Uguns Lotosa tempļa centrālo vietu. Telpas vidū uguns liesmas mēles veido sudrabaini zeltītu milzīgu Lotosu.
Kādu mirkli uzkavējies pie telpas ieejas un apskati telpu kopumā. Ieraugi, ka Tu iederies šajā telpā, jo Tavas drēbes un Tu pats staro zeltīti sudrabotā starojumā. Ieraugi, ka Tu esi jauna, skaista, vesela un laimīga. Tevī esošā laimes sajūta Tevi piepilda tā, it kā Tu būtu iemīlējusies. Tad lēnām sāc tuvoties Mūžīgās Uguns Lotosam. Sajūti uguns lotosa siltumu, maigumu un arvien pieaugošo enerģijas jaudu. Ar katru nākamo soli izjūti, ka enerģija kļūst stiprāka un karstāka. Apstājies pie Uguns Lotosa tad, kad sajūties vislabākajā komforta zonā.

Izstiep uz priekšu plaukstas. Sasildi plaukstas un ļauj, lai caur plaukstām ieplūstošais siltums un enerģija Tevi piepilda. Sudraboti zeltītā enerģija ir telpā, Tavā apģērbā un nu jau tā ir pārņēmusi Tevi pašu. Tu esi vienotā veselumā ar Mūžīgās Uguns sudraboti zeltīto Lotosu. Tagad, kad Tu esi saplūdis ar vienotību vari izteikt īsi, konkrēti un precīzi savas vēlmes. Tās Tu vari izteikt pēc skaita 3 x 3.

Pirmās trīs vēlēšanās izsaki par savu fizisko ķermeni.

Tagad izsaki 3 vēlēšanās, kas attiecas uz Tavu būtību, fizisko dzīvi, saskarsmi, darbu, materiālo labklājību, attiecības ar Taviem mīļajiem un tuvajiem. Atceries, 3 īsas lakoniskas vēlmes par iepriekš nosaukto tēmu.

Un tagad izsaki 3 vēlēšanās attiecībā uz Gaismas un Mīlestības vienoto scenāriju, kurā Tu vari ielikt vēlmes par sevi kā Gaismas darba instrumentu un vienoto veselumu kopumā. Atceries, 3 īsas lakoniskas vēlmes, precīzi formulētas un konkrētas.

Pasildi vēl plaukstas, dvēseli un garu Mūžīgās Uguns Lotosa sudraboti zeltītās enerģijas starojumā. Sajūti, ka Tava būtība turpina piepildīties ar šo enerģiju un Tavas vēlmes sāk realizēties. Ieraugi kā praktiski izskatās tas, ko Tu esi vēlējusies.

Pastāvi vēl un paraugies apkārt. Telpā atrodas sudraboti zeltītie eņģeļi un viņi Tavu lūgumu ir uzklausījuši. Viņi Tev uzsmaida un tad izgaist, lai dotos piepildīt Tavus lūgumus.
Pasaule un eņģeļi ir sadevušies rokās, lai piepildītu Tavu iecerēto sapni.

Tad pateicies visam, kas Tev ir apkārt. Pasaki paldies Mūžīgās Uguns Lotosam un sudraboti zeltītajai enerģijai, pasaki paldies neredzamajiem un jau ceļā esošajiem eņģeļiem. Pasaki paldies pati sev, ka Tu esi tā, kas Tu esi. Pasaki paldies plašajam vienotajam Visumam un Gaismas spēkiem.

Un lēnām sāc atgriezties šeit un tagad. –
 
Avots - https://www.urantija.lv



Meditāciju var noklausīties arī manā izpildījumā -

https://failiem.lv/u/ncfkske

Komentāri (2)  |  2015-03-03 02:54  |  Skatīts: 2317x         Ieteikt draugiem
iselote - 2015-03-19 17:20
Man patika šī meditācija Veltas izpildījumā:)

maija - 2015-03-21 02:36
Man arī patika!:) Un vēl viņas skaidrojumi...


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ