MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Vai esi lampiņa?


Ja cilvēkam ir maz enerģijas, viņš nevienam nav interesants! Cilvēki reaģē uz enerģiju, tie kā tauriņi uz gaismu lido pie tiem, kuri "spīd". Tie, kurus parasti sauc par harizmātiskiem cilvēkiem, parasti ir pilni enerģijas, ar kuru var un grib dalīties. Vairums cilvēku neprot sevi piepildīt ar enerģiju, tāpēc meklē citus cilvēkus, kuru laukā var sajusties "piepildīti".

Kam tad vajadzīga enerģija?

Sāksim ar attiecībām.
Uzmanību piesaista ne pati skaistākā sieviete, bet tā, kurai ir enerģija. Kura staro, kura ir labestīga, kurai nav bloku uz seksuālās čakras, tātad viņa ļauj Radītāja enerģijai pacelties augšup no seksuālās čakras un caur sirdi transformēties par beznosacījuma mīlestības enerģiju.
Un šeit, uzmanību... pazūd jēga spēlītēm līmenī: "tagad iemācīsimies pārmest kāju pār kāju" kā "Pamatinstinktā", lai pievilinātu partneri. Kādu partneri gan var pievilināt, izmantojot šādas tehnikas? Partneri seksam, nevar būt ne runas par harmoniskām attiecībām. Tāpēc, lai pievilktu partneri Sirds līmenī, ir jātranslē pavisam cits enerģijas līmenis.
Seksuālā enerģija - tā ir dzīvības enerģija, prieka, radošuma un pārpilnības enerģija. Šo radītāja enerģiju saņemam mēs visi, taču jautājums, cik daudz tās mēs spējam izlaist caur sevi?!
Ja ir bijušas traumas saistībā ar nāves bailēm, bailēm parādīt savu gaismu un skaistumu un daudzas citas, tad enerģijas plūsmā rodas bloki un cilvēks funkcionē uz minimālās enerģijas pieplūdes robežas.

Kādi vīrieši pievelk sievietes uzmanību? Pirmkārt jau: aktīvie, veiksmīgie, realizējušies, atbildīgie, ar humora izjūtu, tie, kuriem ir daudz enerģijas.

Mūs visus pievelk ne skaistums, ne nauda, ne zināšanas, bet gan enerģija! Vienkārši tie, kuriem tā ir, realizē savu potenciālu un saņem visus šīs zemes labumus.

Kritēriji, kas liecina, ka cilvēkā ir daudz enerģijas:
- Pats svarīgākais un pirmais kritērijs tam, ka esat piepildīts ar enerģiju ir "VĒLME DALĪTIES"
Vēlme kaut ko darīt, radīt, darīt pasauli labāku! Ja jums rodas vēlme palīdzēt, tātad jūs esat piepildīti ar augstu enerģijas potenciālu.

Uzmanību! Uz jūsu enerģiju noteikti "salidos" pietiekami daudz cilvēku, kuri vēlēsies tikai saņemt! Ir jāieslēdz spēja atšķirt patērētājus: tie parasti izsaka pretenzijas, neapmierinātību un viņiem trūkst pateicības sajūtas. 

Lai saglabātu personīgo harmonisko stāvokli, jaatcerās, ka jūs nedrīkstat atdot savu enerģiju visiem pēc kārtas - tikai tiem, kuriem vēlaties un kuri ir spējīgi pieņemt no jums šo dāvanu. Tas ir viens no eneģijas saglabāšanas likumiem - uzmanības koncentrācija uz sevi. Pirmkārt - klausīties sevi: vai jūs vēlaties dalīties savā enerģijā tieši ar šo cilvēku, vai jūs jūtaties harmoniski, kad mijiedarbojaties tieši ar šo cilvēku? Ja nē, tātad būs nopietni enerģijas zaudējumi un šajā gadījumā aktivizējas izvēles moments: jūs esat gatavi zaudēt enerģiju vai izvēlaties pārtraukt šo mijiedarbību un pārcelt to citā līmenī.
- pozitīvs pasaules skatījums, spēja ieraudzīt iespējas un potenciālus,
- laba veselība,
- mazas prasības pēc miega un ēdiena,
- iekšējs miera un līdzsvara stāvoklis,
- vēlme darīt un paplašināt savu komforta zonu,
- izmēgināt ko jaunu.

Kritēriji, kas liecina, ka cilvēkā enerģijas ir maz:
- bieži ir slikts garastāvoklis,
- hronisks nogurums un spēku izsīkums,
- vēlme daudz ēst un daudz gulēt,
- biežas saslimšanas un saaukstēšanās,
- jūs jūtaties upuris: žēlošanās par zemu algu, sliktiem dzīves apstākļiem, valdību u.t.t. Palaista programma: "Un ko es varu tur darīt? Neko!"
- aizkaitinātība, naids, aizvainojums,
- apziņas stāvoklis: "visi man ir parādā, es nevienam neko neesmu parādā",
- pesimistisks skatījums uz dzīvi, dzīvi redzam pelēki melnās krāsās, dzīvojam pēc principa: "agrāk bija labi, tagad viss ir slikti",

Tagad paskatīsimies uz citām dzīves sfērām, kur nepieciešama enerģija:

Lai izmainītu realitāti
Enerģija vajadzīga it visam! Sākumā akcents bija uz attiecībām, taču tā ir tikai neliela daļa. Bez pilnīgas piepildītības ar enerģiju nav iespējams vadīt savu realitāti.
Lai "noietu" no pierastajām sliedēm, uzvedības modeļiem, ir vajadzīga milzīga enerģija. Drosmei parādīt sevi jaunā gaismā arī ir vajadzīga milzu enerģija.

Izvēle pāriet uz jaunām laika līnijām - jauniem dzīves potenciāliem - sākt darīt to, ko agrāk bija bail darīt tātad pārvarēt sevi - tas ir kolosāls enerģijas patēriņš, kas iespējams tikai tad, kad esat ar to piepildīti.  

Realitāti var mainīt ne tikai izmainot uzvedības modeļus vai apziņu. Var sasniegt ļoti augstu vibrāciju līmeni, lai mijiedarbotos jau Radītāja enerģijas līmenī un cilvēkus, kuri to var, sauc par Magiem. Viņiem piemīt visaugstākā līmeņa prasmes mainīt realitāti, taču šīs prasmes netiek dotas tāpat vien, tās prasa regulāru ikdienas praksi kā arī daudzas iepriekšējās dzīves, saistītas ar pilnveidošanos un apziņas paplašināšanu.

Lai izdziedinātos
Lai izdziedinātos arī nepieciešams milzīgs daudzums enerģijas. tas attiecas gan uz emocionālajām traumām - uzticēšanos sev, sevis nepieņemšanu, kā arī fiziska ķermeņa slimībām, kuru saknes stiepjas dziļi cilvēka emocionālajos blokos.

Tam visam vajadzīga drosme iet sevī dziļumā
. Un tas prasa lielu daudzumu enerģijas. Kad tās nav: cilvēks izvēlas pievērt acis uz problēmu, aizbēgt no tās, tēlot, ka to neredz, vai apvainot sabiedrību vai apstākļus savā problēmā. Tas nozīmē - nav enerģijas lai paskatītos patiesībai acīs un ieietu sevī un tiktu galā ar problēmu.
Darbs ar iepriekšējām dzīvēm arī prasa milzu enerģiju, ja tās nav pietiekami, cilvēks neko savā pagātnē neieraudzīs un nebūs gatavs pieņemt to, ka varējis rīkoties ne tā kā iedomājies.
Kad strādā ar savām slimībām, vienmēr tā ir satikšanās ar traumu no sevis nepieņemšanas. Lai satiktos ar savu Sāpi, ir vajadzīga enerģija, pretējā gadījumā momentā sākas bēgšana, kas atpazīstama pēc frāzēm: "Es nezinu, ko jūtu", Es neko nejūtu", "Es nezinu". Visas šīs frāzes liecina par bailēm iedziļināties sevī, uzdot jautājumus un saņemt atbildes.

Lai saglabātu jaunību
Lai apstādinātu savu novecošanos, jāizmaina savas domas, jāattīra sava enerģētiskā sistēma no blokiem un negatīvās enerģijas. Darbs ar enerģētisko sistēmu ir pamatu pamats, bez ta vispār nav iespējami atveseļot savu organismu. Tātad vispirms - attīrīšana, pēc tam - enerģētiskā potenciāla uzaudzēšana. Strādājot ar šo atjaunošanās "tēmu", ir jāiemācās pārbīdīt "laika slāņus" - tā gan vairāk ir metafora, kuras galvenā ideja ir atgriezt šūnām jaunības atmiņu. 

 
Kā uzkrāt enerģiju

Ēdiens
Var runāt par to, kā uzkrāt "rupjo" enerģiju, taču ar tās  palīdzību nav iespējams pāriet līmenī - mijiedarbība ar realitāti - ta vienkārši būs enerģija izdzīvošanai.
Pirmkārt tas ir ēdiens, ēdiens dod enerģiju, bet, ja jūs savā ēdienkartē iekļaujat komponentus, kuri satur vairāk smalkās - dzīvības enerģijas - prānas, tad jūtaties pavisam savādāk: tie ir zaļumi, augļi, dārzeņi, svaigas sulas, ūdens, minerālūdens, minimāla termiskā apstrāde, kā arī lietojat ēdienu uzreiz, nevis pēc vairākām stundām vai dienām.
Tāpat var arī piepildīt ēdienu ar mīlestības enerģiju, to gatavojot, tad tas sanāk īpaši garšīgs un vērtīgs.

Elpošana
Ja elpot apzināti un šajā procesā vērot, kā jūtas jūsu ķermenis, kur atrodas bloki un atļaut enerģijai brīvi plūst visā ķermenī, tad rodas spēku pieplūdums. Lai noņemtu stresu (stress ir novirzīšanās no kanāla, kas savieno jūs ar jūsu Garu un Radītāju), kas rada milzu enerģijas zaudējumus, ir svarīga apzināta elpošana, un iespēja sev atļaut pabūt 5-10 minūtes pilnīgā klusumā, elpot un atjaunot savu mierīgo dvēseles stāvokli.

Enerģētiskās prakses
Enerģētiskās prakses ir spēcīgi un iedarbīgi veidi, kā papildināt un palielināt savu enerģiju.
Vienas no vienkāršākajām - vīriešiem - tās ir fiziskās slodzes - sports, joga, taidzi, sievietēm - peldēšana un dejas.
Vēl spēcīgākas ir tās prakses, kuras strādā smalkajā plānā: ar savu enerģētisko lauku un
Radītāja enerģiju.

Protams, viss sākas ar attīrīšanu un tiem cilvēkiem, kuriem tas ir svarīgi un interesanti, šodien informācijas ir daudz un pieejama.
Viss Jūsu rokās!

Autors: Jeļena Davidova

https://www.draugiem.lv/#/panakumuzinatne/news/?p=13119400
Komentāri (0)  |  2015-04-24 16:39  |  Skatīts: 1077x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ