MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Velta Brazauska


Noklausījos kārtējo tikšanos ar Veltu un vēlos dalīties, tādēļ ievietoju adresi.

Par Ciešanu programmām, Par Ekstrasensiem un informatīvajiem līmeņiem, Par iejaukšanos citu cilvēku informatīvajos laukos un sekām, Par pareģojumiem, Par parastu cilvēku iespēju ietekmēt notikumus ....

 -----------------------------
 Pameklēju vēl internetā un atradu šo:

Kas īsti ir Slimošana?

Runājot Par slimošanas sindromu, man ik pa brīdim pie  manis pienāk kāda Slimības būtne. Bet šo braucienu Uz Rīgu ( aizvakar un vakar) ļoti smalki izjutu, Lai Varētu pastāstīt Sīkāk. Rīgā sajutu, kā pāra reizes pienāca pie manis Slimības būtnes, un vēlējās pieķerties pie manis, kā apmēram Puteklis sākumā, bet es to sajūtot, tik sevī pasmējos: " Vai kur Tu forša, Bet man vajag tīru degunu, man vajag kaklu kārtībā un plaušas kārtībā. Pateicos, ka Tevi kā slimību sajutu, Tu slimība, jau mani izaudzināji, vari būt brīva. "
Un viņa aizdevās prom.
Pat degunā 2 reizes ienāca puņķis, un to pašu šādi es pavadīju - izpūtu un vairāk nekas neradās un neprogresēja. Tagad ir tīrs kā parasti.

 Arī klepus kakla galā ieskrēja, kuru es tieši šādi pat Nofiksēju, Pateicos, ka sapratu:" Es izrunāšu, kas jārunā, lai man nebūtu jāsāk klepot ", un tā arī pakrekšķēju, atvadījos un Pārgāja. Aizgāja.

Svarīgi, ja kāds slimo, tad nav jāiesaistās viņa slimībā, nav jādod : Komanda: Ka tik es nesaslimstu! 

Nav jājūt līdzi, jo tādā veidā mēs PAŠI Padalāmies ar slimotāju / Pieņemam/.

Piebildīšu, Ka Man Muguras Deformācija ir Tāda, ka Šajos gados vajadzēja Gultā gulēt (pēc kādreiz Ārstu teiktā) un bērni arī man nebūtu, ja būtu klausījusi ārstiem. Bet es eju, strādāju, tikai Mugura man norāda, kādus darbus es varu un kādus es nevaru, un galvenais viņas uzdevums bija, lai es sāktu saprast, kā Cilvēks pats tiek galā ar savām Fiziskajām, Enerģētiskajām un Emocionālajām Lietām! Un bērnus visus es izstaigāju kā bija no Augšas Paredzēts (pašas paredzēts, nevis citu teikts!). Un mana Iekšējā Balss Vienmēr ir Teikusi, Ka Katrs pats sev Nosakām, Kādas slimības Pieņemam! Kāpēc pieņemam! Un Paši sev esam Paredzējuši, kā No savām slimībām atbrīvosimies, vai Sadzīvosim, lai viena otrai netraucētu.

Visas Sāpes Ir Sevis Audzināšanai. Un Kad neļauju Domāt par sāpēm, bet Sāpju Domu Vietā domāju/Piespiežu Domāt sevi!/ par ko jauku, gaisīgu, kas man patīk, tā tās sāpes saprot, ka SEV MANU UZMANĪBU NESAŅEM! PASPĪDZINA- PASPĪDZINA, un DOMU ENERĢIJU NESAŅEMOT!!! dabū doties prom!!! (Spēcīgs darbs ar sevi, bet mēs Taču sev esam izvēlējušies BŪT STIPRI!!!- ES VARU!!! - ES GRIBU!!! utt.) Tāpēc jādomā, ko tad es īsti Gribu, jo šī Gribas darbība iet pa visiem līmeņiem un darbībām. Gribu to- kaut ko!! Tātad tiec galā ar citu GRIBU- NEGRIBU. Tiksi galā, Dievs paskatīsies vai nu esi gatavs pārējām: Gribu Negribu Lietām?

Slimība ir Jānofiksē kā Fakts, un JĀPATEICAS, ka Es Nosaku Savu izvēli! Katrs cilvēks man Paraugs, kā un ar ko var strādāt, Ko un kā es gribu, Ko un Kā Es negribu.

 

Pateicos Ikvienam, kurš piesaista manu uzmanību, kad satieku, jo tā es ātrāk apzinos Sevi un Enerģijas, kuras virmo ap mums.

Kur doma, Tu Es. Ko domāju, Tur iet mana Enerģija, tad JĀPADOMĀ! Kam tad mēs Dodam To Savu enerģiju

 

Veiksmīgu Darbošanos un Sevis Izzināšanu.

     /Velta Brazauska /

Paldies Veltai!
Komentāri (1)  |  2015-11-04 18:44  |  Skatīts: 2709x         Ieteikt draugiem
lindak - 2015-11-12 21:59
jā, tā tas, .... ir es arī uztraucos, kad dzirdu savu meitu klepojam naktī... un tad atceros, kā mani vecāki uztraucās, kad es bērnībā klepoju.,,..... es to sajūtu, kā "ir atnācis tas manu vecāku uztraukums, manis žēlošana un vienlaikus dusmošanās uz mani, kas man bērnībā lika justies vainīgai par savu esamību slimībā..." un es varu izvēlēties to vairs nenest tālāk.... Vienkārši nomierinos, guļu tumsā un klausos kā mana meita izklepo šo enerģiju ārā no mums visiem...


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ