MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


01.12.2015.


Kad rīta gājiens uz mežu izstaigāts, galva pēc naktsmiera izvēdināta, tad jau var arī kādu rindiņu uzrakstīt, pirms ķerties pie kāda cita darbiņa.
Jau decembris! Un pavisam drīz atkal viens gads būs aizvadīts...

Šis ir laiks, kad domas viegli iet Kosmosā un mums katram ir savs veids, kā tās vieglāk nostiprināt. Cits raksta vēstuli Dievam, saviem Sargeņģeļiem, Visumam... Varam vienkārši pasēdēt pie aizdegtas sveces telpā vai iedegta ugunskura laukā, varam savas domas izteikt skaļi vai klusu pastaigas laikā pa mežu vai citu sev nozīmīgu dabas stūrīti... Laba meditācija un saruna ar sevi sanāk arī darinot rokdarbus, jo īpaši Ziemassvētku dāvaniņām...

Man patīk šis pārdomu laiks, kad apzinos, saprotu, varu sakārtot sevi, lai atkal ar jaunu sparu dotos Jaunajā gadā.

Man šis ir bijis lielo pārvērtību gads, un tāpēc sevis sakārtošana un pārkārtošana jo īpaši svarīga. Pēdējā pusgada laikā tam esmu veltījusi lielāko daļu sava laika. Kādreizējās prioritātes varu mierīgi nolikt maliņā un izvēlēties jaunas, šajā brīdī piemērotākas. Es izvēlos saprast to, kas ar mani notiek šobrīd un to, kas man vēl jāpaspēj, jo negribas jau turpmāk tā vienkārši eksistēt sev atvēlēto laiku šai dzīvē. Es izvēlos turpināt Gaismas Ceļu!

PALDIES visiem šīs lapas sekotājiem un jo īpaši tiem, kuri vismaz pa reizei uzraksta kādu rindiņu! Es ļoti priecājos par katru vēstulīti un gaidu tās ar nepacietību biežāk!

Lai mums visiem gaišs un priecīgs šis Ziemassvētku gaidīšanas laiks!

Ar mīlestību - Maija
Komentāri (2)  |  2015-12-01 18:09  |  Skatīts: 2428x         Ieteikt draugiem
Indra Pauniņa - 2015-12-12 03:06
Pavisam nesen ienācu šajā lapā. Ienācu nejauši -.....nu gluži tā jau nebija meklēju tās vietas, kuras atsauksies uz vārda "Gaisma" Nu jau ciemojos šeit ik pa brīdim. Arī es nodarbojos ar sevis sakārtošanu-.... precīzāk salieku sevi atpakaļ kā sajauktu puzli . Manis pašā vidiņā ir tā vieta, kur jābūt gaismai. Gaisma tur ir vienmēr taču reizēm tik tikko blāvi spīd un tad trūkst spēka būt mīļai , saprotošai un varošai. Es zinu cik svarīgi ir apzināties, ka ir cilvēki , kurus var saukt par saviem domu biedriem, bet atrast Dvēseles radiniekus ir Prieks-..... ne DĀVANA!!!!!

maija - 2015-12-12 22:21
Paldies!:)


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ