MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


13.01.2016.


   Ir atkal mainījušies gada skaitļi. Ir sācies Jauns gads! Ir aizvadīta mana kārtējā dzimšanas diena! Jauns aplis ir sācies!

Kā jūtos? Kā jau Ceļa sākumā, kad vēl pēdas nav iestaigātas un vēl nezini, kas slēpjas aiz pagrieziena... Vakar rīta pastaigā to izdevās izbaudīt fiziski, kad gāju pa ceļu uz mežu, kur vēl neviens nebija gājis, ne braucis ar mašīnu. Vienīgi šur tur manāmas kāda dzīvnieka pēdas...

Prieks par daudzajiem sveicieniem un laba vēlējumiem! Tomēr aizmirsta neesmu, lai gan maz izeju cilvēkos, par ko pat saņemu draudzīgus pārmetumus... Man ir vajadzīgs šis Lielo Pārdomu un Sevis Sakārtošanas Laiks!

Es priecājos par sniega baltumu, kas beidzot ilgstošāk ir pārklājis zemi un rada gaišāku Pasauli un domas.

Es priecājos, ja interneta plašumos atrodu ko interesantu un sev noderīgu – lasu, klausos, mācos...

Es priecājos par praktiskajiem padomiem rokdarbos – adīšanā un šūšanā, kur man vēl daudz kas jāatsvaidzina un jāapgūst. Tāpat priecājos par kādu interesantu, veselīgu un garšīgu recepti, ko ieviest savā pavārmākslas ēdienkartē...:)

Es priecājos par katru vēstulīti, ko saņemu! Priecājos, ja izveidojas nopietnāka saruna. Domu apmaiņa ir svarīga Dzīves sastāvdaļa, kas palīdz izprast Sevi un apkārtējo Pasauli.
Man vēl pietrūkst vārdu, lai uzrakstītu visu, ko vēlētos... Man vēl daudz jāmācās...

Lai katrs Mirklis atnes ko Jaunu, vēl nebijušu un rada Dzīvei visdažādākās Krāsas!

 Ar mīlestību - Maija
Komentāri (0)  |  2016-01-13 18:12  |  Skatīts: 983x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ