MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Gripas ārstēšana ar skuju aproci


Mācība ir no Torsunova...
Šis materiāls ir no Dziednieces ( ar medicīnisko stāžu)  Lilitas Aivares, kura klātienē klausījusies par šo metodi.

"
Gripas ārstēšana ar skuju aproci

Informācija domāta tiem, kas negrib nozāļoties paši un nozāļot savus bērnus.
Metodi izstrādājis ārsts Oļegs Torsunovs (Krievija) https://www.torsunov.ru (lai gan viņa mājas lapā šādu uzskates līdzekli neatradīsiet - tas nav tulkojums; šis materiāls radies, klausoties lekcijas, piedaloties O. Torsunova rīkotajos festivālos "Blagostj" Krievijā un arī pie viņa ārstējoties, kā arī palīdzot saviem tuviniekiem tikt galā ar dažādām kaitēm, īpaši vīrusu saslimšanām).

Indikācijas
Bez ķīmijas tiek galā ar gripas vīrusu un rota vīrusu, arī ar citām slimībām, kas saistītas ar vienkāršajiem vīrusiem, kuriem mūsdienu medicīnā pat nav nosaukuma.
Pārējie tautas līdzekļi var tikai palīdzēt ātrāk izveseļoties.
Pilnīgi nekaitīgs ārstēšanās veids bez sarežģījumiem un kontrindikācijām (izņemot atšķirīgos pielikšanas variantus pie paaugstināta un pazemināta asinsspiediena; jāpiebilst, ka ar šo metodi neārstē asinsspiedienu, tās ir tikai papildnorādes).

Ieteikums

Ir cilvēki, kuri nesaprot, kā tas viss darbojas, arī pamēģinot neko nejūt.
ŠĪ METODE STRĀDĀ ARĪ TAD, JA CILVĒKS NETIC. PATIESĀM LIETĀM TICĪBA NAV VAJADZĪGA, TĀS IEDARBOJAS ATBILSTOŠI SAVAI DABAI, RAKSTURAM, BŪTĪBAI.
Placebo un milzīgas reklāmas vajag tad, kad lieta nestrādā. Nav jātic, ka uz uguns var pagatavot ēdienu, tas notiks neatkarīgi no mūsu ticības, jo ugunij ir tāda daba. Tāpat nevajag ticēt, ka pēc nakts pienāks diena utt.

Vajadzīgie materiāli

Skuju koka zari ar visām skujām (vislabāk izmantot priedi, taču, ja tuvumā nav priedes, var ņemt arī citus skuju kokus: egli, kadiķi, dzīvības koku). Visatbilstošāko koku izvēlas pēc smaržas. Šim nolūkam jāņem sauss skuju koka zars un jāsmaržo – kurš patīk labāk, tas arī der. Pie rokas liek svaigu zaru. Ja nav izvēles, tad liek to, kas ir pie rokas, - noteikti nekaitēs, ja arī neko nesajutīsiet.
Nav obligāti vajadzīgs svaigs, tikko noplūkts zars. Vēsā vietā - uz balkona, lodžijas, terases - skujkoka zari var stāvēt ļoti ilgi (pat visu ziemu), saglabājot savas funkcijas, tāpēc var aizbraukt uz mežu un pielasīt zarus vajadzīgā daudzumā. Var ņemt zemē nokritušus zarus un zarus no nozāģētiem kokiem (arī senāk zāģētiem), tikai jāskatās, lai, paņemot rokās, nenobirst visas skujas - no plikiem zariem veidot aproces būtu bezjēdzīgi.
LŪDZU, NEPLŪCIET ZARUS PARKĀ NO DEKORATĪVAJIEM SKUJU KOKIEM, BET PAPŪLIETIES AIZBRAUKT UZ MEŽU, JO TAS DOS PAPILDU SPĒKU!

Ārstēšanas process

Mūsdienu medicīna ir konstatējusi, ka skuju kokos ir daudz antibakteriālu un pretvīrusa vielu, kas veicina vīrusu iznīcināšanu. Mūsdienās lielāko daļu ārstniecības līdzekļu lieto iekšķīgi kapsulu un tablešu veidā. Šie līdzekļi savu dzīvības spēku zaudē pēc 1,5 stundām. Par kompresēm cilvēki domā arvien mazāk un mazāk.
Pieliekot attiecīgu augu valsts preparātu pie ķermeņa noteiktās - īpašās vietās, tā iedarbības ilgums stipri palielinās. Piemēram, skuju aproce maksimāli darbojas vienu diennakti, ārstējošā iedarbība saglabājas līdz divām diennaktīm. Aproce no koku zariņiem (ar šo un dārgakmeņu uzlikšanas metodi strādā tikai Oļegs Torsunovs savā klīnikā Krasnodaras apgabalā, Krievijā) intensīvi darbojas vienu mēnesi, ar vājāku iedarbību - līdz pusotram mēnesim.Aproce no pusdārgakmeņiem strādā gadiem. Šīs metodes balstās uz vēdiskajām zināšanām un dabā esošo produktu izmantojumu, nemainot to struktūru.
Viens paziņa no Maskavas ar pusdārgakmeņu palīdzību izārstējās no C hepatīta, otrs ar koku zaru palīdzību - no pankreatīta. Festivāla laikā kādai sievietei, kura ārstēja varikozās vēnas, jau trešajā dienā viss nesmukums un slimums bija uzsūcies. Ir labi rezultāti onkoloģijas ārstēšanā, aterosklerozes un citu slimību uzveikšanā. Ir pat daži leikēmijas izārstēšanas gadījumi, kur ārsti pateikuši - game over (spēla galā)...

Iedarbības veids

Katrai dzīvai būtnei ir savs īpašs biolauks, katrai ir savs raksturs, un mūsu pasaulē notiek nepārtraukta smalko enerģiju iedarbība.
Skuju koka enerģija iedarbojas uz vīrusa enerģiju smalkajā līmenī, to nomācot. Papildus organismā tiek stiprināta imunitāte.

Prakse

Esmu pati personīgi pārbaudījusi uz saviem ģimenes locekļiem un ieteikusi citiem cilvēkiem – visiem vienlīdz labi rezultāti, pat bērniem un pusaudžiem.
Sajūtas pēc uzlikšanas:
1. Gripas simptomi pāriet dažu minūšu laikā, uzreiz pilnībā vai daļēji, viss atkarīgs no saslimšanas smaguma pakāpes. Parādās viegluma sajūta.
2. Galvā var durstīt kā ar adatiņām (tas pāriet).
3. Samazinās temperatūra bez palīglīdzekļiem, ja vien patiešām tā ir vīrusu infekcija, nevis plaušu karsonis.
4. Papildus der visi pārējie tautas līdzekļi - zāļu tēju dzeršana, vitamīnu lietošana.
Var iet uz darbu, nebūs nekādu sarežģījumu, pat nebūs sajūtas, ka ir gripa, taču tā parādīsies, tiklīdz noņems aproces vai tām beigsies iedarbība.!!!

Gripas simptomi (klasiskās medicīnas dati)
Raksturīgākās pazīmes: 
1. . saaukstēšanās;
2. kaulu laušanas sajūta,
3. drudzis; drebuļi;
4. ēstgribas trūkums.
5. paaugstināta temperatūra (virs 38°);
6. galvassāpes;
7. slikta pašsajūta;
8.sāpes acu ābolos, kaulos, muskuļos;
9. sāpes un „kasīšanas" sajūta kaklā;
10. sauss, kairinošs klepus; u.c.

 Aproces sagatavošana

1. Ņem skuju koka zaru (attēlā priede) un piemēra pie rokas/kājas tā, lai iet apkārt, lai sanāk aproce.  Ja nav viena lielāka zara, bet daudzi mazāki, tad ņem tik daudz, cik sanāk aprocei.
2. Paņem caurspīdīgu vai necaurspīdīgu līmlenti (platums 50 mm) un uzliek uz tās skuju koka zaru.
3. No galiem aptin līmlentu ap zaru, cik atļauj tās garums.
4. To aproces gabalu, kur spraucas ārā skujas, notin ar līmlentu.
5. Ja aproces gali ir par īsu, pietin klāt līmlentu vienā vai abos galos, lai varētu aptīt ap roku/kāju.
6. Aproces gala variants.
7. Apliek ap roku nedaudz virs delnas locītavas. Zaru pielikšana rada lielisku pašsajūtu, neskatoties uz slimību. Ja ejat uz darbu, skuju aproci varat paslēpt zem apģērba, lai nebūtu jāatbild uz muļķīgiem jautājumiem ar sekojošu pirksta grozīšanu pie deniņiem (nezinu, vai tagad vēl tā dara)
8. Apliek ap kāju nedaudz virs potītes.
9. Liek vienu aproci ap labo roku un vienu - ap labo kāju.
a) Ja ir stipri paaugstināts asinsspiediens, liek uz kreisās rokas, kreisās kājas.
b) Ja asinsspiediens ir stipri pazemināts, liek uz labās rokas un kājas.
10. Ja pirmo reizi uzliekat aproci vakarā, tad pilnīgi iespējams, ka varat arī neaizmigt, tādā gadījumā, ja vien nav pazemināts asinsspiediens, pārlieciet aproces uz kreiso pusi un dodieties pie miera.
11. Jo ātrāk uzliksiet, jo ātrāk atveseļosities.
12. Aproces mainiet vienu reizi diennaktī un nēsājiet vienu nedēļu, tā izvairīsieties no jebkādām komplikācijām.

Īpašas piebildes
Vakcīna pret gripu ir nonsenss, tāpat kā īpašie gripas veidi – cūku, putnu gripa, visiem nosaukumiem var pievienot citu vārdu – muļķu gripa. No gripas vīrusa radītajām komplikācijām  cilvēki ir miruši visos laikos, tikai neviens korī neskaitīja: viens, divi, jau četrpadsmit mirušo...
No prakses varu teikt, ka ārstiem un citiem medicīnas darbiniekiem tiem, kuri neieredz nevienu citu metodi, šī metode liekas muļķīga.

Pēcvārds
Varbūt nav īpaši skaisti, toties strādā bez kļūdām.
Lai cilvēks būtu vesels, viņam visu laiku jāseko līdzi savai pašsajūtai, jo veselība ir dinamisks stāvoklis.
Vieglāk ir zināt kompensācijas mehānismus organismā, kas palīdz savlaicīgi izvairīties no slimībām, nevis cīnīties ar saslimšanām, jo saslimstot cilvēks pazaudē ļoti daudz spēka, kuru varētu izmantot citiem mērķiem, kaut vai, lai vienkārši baudītu dzīvi un mēģinātu apzināties savu vietu šajā pasaulē.

Biežāk uzdotie jautājumi:

Vai skujām nav jāsaskaras ar ādu?
Tas nav nepieciešams, jo šī ir prāniskā jeb enerģētiskā ārstēšana, kur iedarbība notiek smalkajā līmenī; tas ir darbs ar biolauku.

Kāpēc līmlente? Vai nevar izmantot dabīgāku materiālu?
Līmlente izmantota ērtības labad, lai skujas nedurtos. Skuju koka iedarbības spēks nav atkarīgs no materiāla. Var izmantot visu, ko sirds kāro. Var pat zariņu vienkārši siet pie ķermeņa, ja domājat, ka tas palīdzēs labāk.

Nejūtu nekādas izmaiņas - ko darīt?
Neredzot konkrēto cilvēku, ir grūti pateikt, kāpēc viņš neko nejūt. Cēloņi var būt dažādi, un katram no mums ir atšķirīgs jūtīguma slieksnis. Arī maņas attīstītas atšķirīgi: kāds labāk redz, bet cits labāk dzird utt. Var nomainīt izejmateriālu.

Vai šī metode der arī saaukstēšanās gadījumā?
Var palīdzēt, taču saaukstēšanās slimības (ājurvēdā - kaphas slimības) ārstē ar banku likšanu, sinepju plāksteriem, kāju un krūšu kurvja sildīšanu (ir sausā un mitrā sildīšana atkarībā no klepus veida - sauss vai atkrēpjošs; sausam vajag mitro sildīšanu, mitrajam - sauso), ar eļļas masāžām, ar siltiem un sildošiem dzērieniem.

Vai šo paņēmienu var izmantot profilaksei? Uzliku zaru un sajutu spēku pieplūdumu.
Profilaksei ir domāti pareizas dzīves noteikumi: pareiza uzvedība, dienas režīms, cilvēka konstitūcijai atbilstošs uzturs (prakriti), pirts ar pareizu temperatūru un citas lietas. Ājurvēdā ir uzskats, ka zāles jālieto tikai tad, kad cilvēks ir saslimis, līdz tam jāievēro viss iepriekš pieminētais. Spēka vairāk ir tāpēc, ka visām dzīvajām būtnēm ir biolauks. Uzliekot zarus, mūsu psihe tiek stiprināta, līdz ar to spēka ir vairāk, jo skuju kokus lielākoties pārvalda Marss, kas palīdz pārvarēt grūtības, ja mums ar viņu ir labvēlīgas attiecības.

No dr.Torsunova mater."
Attēlu diemžēl nav, bet diezgan skaidri jau aprakstīts.
Aproci jānēsā 5-7 dienas, arī tad, kad T ir normalizējusies un liekas, ka jau ir vesels.

Vēl viens veids, arī no Torsunova mājas lapas:

"Kā izārstēt vīrusa infekciju?
Torsunova lekcija “Slimību saistība ar raksturu”, “jautājumi un atbildes”
Ja jūtiet, ka deguns ie aizlikts, sāp galva, asaro acis – tātad – jums ir vīrusa infekcija.
Jūs ņemiet priežu zariņu, egļu zariņu vai kadiķa zariņu un izžāvējiet tos. Pēc tam, kad esiet saslimis, ņemiet un pasmaržojiet tos ar kreiso nāsi. Ja smarža ir svaiga, vēsa – tātad tieši šis koks jums ir piemērots.. Ņemiet svaigu zariņu no šī koka ar adatiņām, ņemiet auduma gabalu un piesaitējiet pie labās rokas un labās kājas. Dienu nēsājiet – un viss, infekcija izzudīs. Izārstēsieties. 100 % garantija. Uz plaukstas virspuses un pēdas virspuses. Var piesaitēt pie labās rokas rādītāja pirksta. Būs tas pats efekts.
(tulkoja L.V.)"

LAI VISI VESELI !!!
Komentāri (0)  |  2016-01-28 16:00  |  Skatīts: 1699x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ