MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Vecāku svētības spēks


Mūsu senčiem bija svētīšanas rituāls, kuru izmantoja, lai nekad nepārtrūktu dzimtas paaudžu saites un, lai brīvi varētu plūst dzimtas enerģijas. Savus bērnus un mazbērnus svētīja vecāki un dzimtas vecākie, lai tie varētu izveidot stipras ģimenes, dzīvotu labklājībā. Tas ir ļoti nozīmīgs rituāls, kas katram dzimtas loceklim dod pieeju dzimtas enerģijām.

Māte dod spēku dzīvei. Tēvs – piepilda ar saprātu un jēgu.

Vēršoties pie sava Tēva – kā fiziskā, tā arī Debesu, cilvēks saņem milzīgu kosmisko spēku un iespēju paplašināt savas robežas.

Savukārt māte māca atrast izeju no dažādām sarežģītām dzīves situācijām, tikt galā ar zaudējumiem un nepiepildītiem sapņiem. Citiem vārdiem sakot, viņa māca mums izprast mūsu emocionālo dzīvi. Atverot jaunu savas dzīves lappusi, atcerieties palūgt savai mammai atļauju. Viņas svētība ir jūsu jaunuzsāktās lietas veiksmes pamatakmens. Enerģētiski bērni ir savas mātes turpinājums. Tieši tāpēc viņai ir tik liela ietekme uz bērna likteni.

Dzimta, kuru apvieno viens kopējs uzvārds, veido egregoru, kurā piedalās ne tikai dzīvi esošie, bet arī sen aizgājušie dzimtas locekļi.

Tēvs simbolizē Dabas vīrišķo spēku un dod bērnam tādas īpašības kā atbildību, izlēmību, optimismu, mērķtiecību, stingrību, gribasspēku, entuziasmu, augstsirdību, pašdisciplīnu, dāsnumu, darba prieku.

Māte simbolizē Dabas sievišķās enerģijas. Bērniem no mātes nododas spēja ietekmēt apkārtējos, pievilcība, spēja vienoties, spēja pieņemt dāvanas, naudu par padarīto darbu, veiksme. Un, ja attiecības ar vecākiem ir sliktas, tad arī enerģija jūsu dzīvē izsīkst.

Mūsu senču mantojums ir ļoti sens. Vēdas runā, ka tie ir vairāki miljoni gadu. Un visa šī milzīgā, unikālā pieredze un informācija ir mūsos. Tā ierakstīta mūsu ģenētikā. Kāds milzīgs spēks! Ja mūsu darbības būs atbilstošas tam, kas ierakstīts Dzimtas atmiņā un, ja mēs pildīsim Senču baušļus un svētīsim Tradīcijas, tad apjautīsim Dzimtas Apziņu (zināšanu kopā ar visu Dzimtu). Tātad varēsim pielietot un izmantot to, kas tās atmiņā uzkrāts gadu tūkstošiem. Kopā ar cieņu pret Dzimtu, Dzimtas vecajiem, gudrajiem un garīgajiem ceļvežiem, pie mums atnāks Dzimtas Spēks. Agrāk bez vecāku svētības vispār neko neuzsāka – nepieņēma svarīgus lēmumus un neiesāka jaunus darbus. Bērni bija paklausīgi, jo saprata, ko nozīmē Dzimta, saikne ar to un kāds ir tās spēks.Tas ir milzīgs Spēks. Tas ir īpašs Spēks. Dzīves Spēks.

Vingrinājums

Vienkārši aizveriet acis un ieklausieties sevī. Mēs visi sevī nesam savu vecāku tēlu, savas mātes tēlu. Nesam sava tēva tēlu, kas saistīti ar dažādām izjūtām. Un tagad mēs koncentrēsim savu uzmanību uz to, kādu vietu mūsu dvēselē ieņem mūsu māte. Kur viņa stāv? Un kur stāv mūsu tēvs? Vai kāds no vecākiem stāv priekšplānā, bet otrs – nedaudz tālāk? Vai kāds no viņiem pievērš sev vairāk uzmanības kā otrs? Vai kāds no viņiem ir svarīgāks kā otrs? Kur atrodas jūsu mīlestība? Pret kuru no viņiem tā ir lielāka? Ar kuru no viņiem tā ir īpašāka? Ar kuru mazāka? Un tagad mēs sev atļausim, lai tas, no vecākiem, kurš stāv aizmugurē, panāk uz priekšu. Tā, lai tie abi atrastos viens otram blakus – vienādā līmenī. Un, lai  tie abi kļūtu mums vienādi svarīgi un vienādi mīļi.

Dzimtas saiknes var iedomāties kā kolonnu sistēmu ar enerģija plūsmām starp visiem dzimtas locekļiem.

Ja saikne starp jebkuriem diviem dzimtas locekļiem ir traucēta, enerģija šajā posmā vai nu neplūst, vai arī tā plūst negatīva, nospiedoša. Īpaši svarīga ir tā enerģija, kas plūst starp vecākiem un bērniem, īpaši māti-dēlu, tēvu-meitu. Šī saikne vislielākajā mērā nosaka enerģētisko apmaiņu un aizsardzību, kuru cilvēks saņem no savas dzimtas, kas arī nosaka viņa enerģētisko fonu.

Svētīšanas būtība un jēga ir tā, ka māte rada ap savu bērnu tādu kā aizsardzības kupolu, kas neļauj tam nonākt nepatikšanās un smagās situācijās un bērna dzīve tiek novirzīta labvēlīgās sliedēs. Svētība darbojas jebkurā attālumā. Tiek uzskatīts, ka cilvēks, kuru māte svētījusi, kļūst neievainojams. Pateicoties svētīšanas rituālam, nepārrausies paaudžu saites. Savus pēcnācējus svētīja vecāki, vecmāmiņas, vectētiņi un vecvecāki, lai tie varētu veikt lielas lietas, radītu ģimenes.

Vērsieties pie saviem vecākiem, vecvecākiem. Palūdziet viņiem svētību sev un saviem bērniem. Tie nav sarežģīti rituāli un daudzvārdīgas lūgšanas. “Es svētīju tevi, mans bērns!” Un tajā pašā brīdī tu tiec iekļauts dzimtā – it kā būtu nospiests slēdzis un iedegusies lampiņa.

Lūdziet svētību un piedošanu ar “atpakaļejošu datumu”. Pēc tā dzīve sāks mainīties – ne tikai vienam cilvēkam, bet arī visai Dzimtai.

Ja mēs zaudējam saikni ar savām saknēm – mēs degradējamies un ejam postā. Mūsu saknes stiepjas bezgalībā. Bezgalība tas ir tas, kas savieno visu ar visu. Savieno un sarado…

Mūsdienās jaunatne visbiežāk nezin ne šo rituālu, ne tā nozīmi un dzīvo bez vecāku svētības. Vēl vairāk – dzīvo pretēji tam, ko māca vecāki, par spīti tam un dažkārt pat, nolādot vecākus un savu dzimtu. Iespējams, arī mūsu vecāki nav saņēmuši savu vecāku svētību, un viņiem pašiem ir vajadzīgs Dzimtas atbalsts un palīdzība.

Cilvēkam, kurš nav saņēmis savu vecāku svētību, nav pieejamas Dzimtas enerģijas un viņam virzīties pa dzīvi un tikt galā ar grūtībām, ir daudz grūtāk, kā tam, kuram ir šī svētība.

Tu pats vari veikt meditāciju savai savienošanai ar Dzimtas enerģijām. Galvenais ir apzināties, ka tas ir ļoti, ļoti svarīgi. Apzināties svētības svarīgumu un būt patiesam savā vēlmē to saņemt.

Otra ļoti svarīga darbība ir – no sirds palūgt piedošanu saviem vecākiem par nepaklausību, par to, ka bieži esam gājuši pret viņu gribu.

Trešais – no sirds pateikties par to, ka viņi devuši mums iespēju piedzimt šajā pasaulē.

Ir svarīgi apzināties, ka mūsu vecāki ir paši labākie tieši mums. Bet mēs paši esam labākie bērni viņiem. Mūsu dvēseles tieši viņus izvēlējās, no visiem citiem pāriem, un vēlējās iemiesoties tieši caur šo vīrieti un šo sievieti.

Un, beidzot, ceturtais – izdarīt kādu pavisam reālu soli attiecībā pret saviem vecākiem, ja viņi ir blakus. Apciemot, piezvanīt, uzrakstīt vēstuli, ja viņi ir tālu. Galu galā, aiziet pie saviem vecākiem un palūgt viņiem svētību un pacensties viņiem paskaidrot, kāpēc tas ir svarīgi. Viņi sapratīs.

Dzimtas programma

Cilvēks nevar eksistēt ārpus savas Dzimtas. Dzimtas Programma mūs ietekmēs visu dzīvi, neskatoties uz to, vai mēs to vēlamies vai nē. Vienīgais, ko mēs varam izdarīt – izmainīt šo programmu, stradājot ar sevi. Mēs taču esam savas dzīves saimnieki! Protams, uzdevums nav vienkāršs, taču tas mums ir jāatrisina savā un savu bērnu labā.

Dzimtas programma atbilst mūsu personīgajai karmai. Pirms mēs piedzimstam šajā pasaulē, mūsu Dvēsele “izvēlas” sev vecākus, dzimumu, tautību, vietu un dzimšanas laiku. Katrs no mums ir posmiņš dzimtas ķēdē un mēs visi balstāmies uz savu senču pieredzi.

Dzimtas programma ir mūsu senču darbību kopums. Un tajā pat laikā, tā pilnībā atspoguļo mūsu personīgo karmu. Pētiet savas dzimtas saknes – ar mīlestību, cieņu un uzmanību. tas palīdzēs jums labāk saprast sevi, savas problēmas, apzināties savu sūtību. Ticiet, jūs atradīsiet ļoti daudz interesanta.

Savas saknes ir jāzin, ir jāpēta savas dzimtas ģeneoloģiskais koks. Tie, kas ar to nodarbojas, parasti ievēro noteiktas likumsakarības, kas atkārtojas no paaudzes paaudzē. Un daudzas mūsu šodienas problēmas, tā vai citadāk, ir saistītas ar notikumiem pagātnē… Ar ko sākt?

Sākumā vēlams savākt informāciju par saviem radiniekiem trīs, četrās paaudzēs. Izjautāt dzīvus esošos tuvākos radiniekus par atslēgas notikumiem – dzimšanu, skolām, kāzām, bērniem, miršanu. Svarīgi būtu zināt arī nodarbošanos, materiālo stāvokli, slimībām. Savāciet informāciju par saviem brālēniem, māsīcām, tantēm un onkuļiem. Fotogrāfijas, dokumentus, dienasgrāmatas, vēstules. Tagad plaši pieejami ir ari arhīvi un baznīcas grāmatas. Atjaunojiet sakarus ar savu Dzimtu, saviem radiniekiem. Aizsūtiet vēstules. Paskaidrojiet, kas esat un kāpēc to darat.

Un, tā, mūsu Dzimta – no vienas puses ir Spēka Avots, kas dod mums dzīvību, no otras – mūsu Karma, mūsu Ceļš. Ir mūsu Ceļš un ir Dzimtas Ceļš. Viens bez otra tie nevar pastavēt. Un katram no mums ir sava sūtība, savs uzdevums. Un tas ļoti nopietni ietekmē visas Dzimtas likteni. Tas, kas mums ir jāizdara, caur ko mums dzīvē ir jāiziet, lai izmainītu savu personīgo un savas Dzimtas karmu.

Mūsu senči zināja, ka cilvēks, sasniedzot pilnību, palīdz savai Dzimtai – septiņām paaudzēm nākotnē un septiņām – pagātnē. Tā uzkrājas Dzimtas Labklājības Spēks, kas pāriet no paaudzes paaudzē. Un otrādi, ja mēs “savu dvēseli atdodam tumšajiem spēkiem”, tad degradējam ne tikai savu enerģiju, bet arī izpumpējam savas dzimtas enerģiju paaudzēm. Ar to arī var izskaidrot to, kāpēc vienam dzimšanas brīdī ir pieejami labumi, bet citam – nav. Kāpēc viens piedzimst vesels, bet otram šīs veselības nav. Nav visa vaina vien personīgajā karmā, bet ari – Dzimtas karmā. Kā mēs rīkosimies ar šo spēku – tas atkarīgs no mums.

Problēmas, ar kurām savā dzīvē saskaramies, tie ir mūsu Dzimtas uzdevumu risināšanas ceļi. Tātad, atrisinot kadu sarežģītu situāciju, cilvēks beidzot atbrīvojas no iekšējām važām, kas viņam traucē virzīties uz priekšu, uz nākamo pakāpienu dzīvē. Ikviens šķērslis mūsu ceļā ir lieliska iespēja iegūt jaunu, vērtīgu pieredzi, kas nepieciešama lai sasniegtu gan privātos dzīves mērķus, gan, lai koriģētu visas Dzimtas likteni uz labo pusi un atbrīvotu savus pēctečus no nevajadzīgām problēmām un smagas nastas. Un tas ir labākais Mantojums, kuru varam atstāt saviem bērniem un mazbērniem.  

Kā likums, pēc svētības saņemšanas, sāk mainīties dzīve ne tikai tiem, kuri veikuši šo rituālu, bet arī radiniekiem visā Dzimtā. Sakārtojas attiecības, atjaunojas sakari, aiziet problēmas un vieglāk risinās jebkuri jautājumi!

Esiet svētīti!

Tulkoja: Ginta FS
https://gintafiliasolis.wordpress.com/2016/06/09/vecaku-svetibas-speks/
Komentāri (1)  |  2016-06-09 23:03  |  Skatīts: 3847x         Ieteikt draugiem
lindak - 2016-07-04 05:58
dzimta ir mīlestības spēks, Paldies.


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ