MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


02.07.2016.


   Tik ātri laiks pagājis! Šķiet, tikai nesen sāku lietot pirmos šā gada zaļos kokteilīšus, bet nu jau vasara pilnbriedā ar savām dāsnajām veltēm, kas viena pēc otras aicina nogaršot un krāt sevī vitamīnus ziemai... Pašreiz manā ēdienkartē lielā daudzumā pašas audzētās dārza zemenes un viss pārējais, kas aug manā dārziņā...

Šī vasara mūs lutina ar ļoti karstu laiku, kad pat karstummīļiem jāmeklē vēsākas vietas. Es esmu vēsāka laika cienītāja, tāpēc man ir diezgan pagrūti un vairāk laika sanāk pavadīt istabā. Tad nu karstajās dienās lasu grāmatas vai šo to internetā, paklausos kādu sevis izzinošu lekciju, bet agrā rīta stundā un vakaros dodos uz dārzu, kur pačubinos ar saviem kopjamajiem, izbaudu vēsās rasas pieskārienus kailajām pēdām. Uzņemu Zemes enerģiju.

Izmantoju savu brīvību, kad varu darīt, ko gribu vai arī nedarīt neko.:) Būs jau pagājis vesels gads, kad man ir dota tāda iespēja. Laiks ir pagājis nemanot un es patiesi nevaru rakstīt, ka man ir bijis garlaicīgi. Neesmu “gāzusi kalnus”, bet pamazām kārtoju sevi un savu apkārtējo pasauli, lai man būtu patīkami dzīvot sev atvēlēto laiku. Lielākā dienas daļa man paiet vienatnē ar Sevi, taču tas man palīdz. Man nepatīk tukšas pļāpas un aprunāšanas, tādēļ maz kontaktējos ar kaimiņiem. Reizēm apciemoju savas bijušās kolēģes vai satieku paziņas, tad arī papļāpājam.

Priecājos, kad atbrauc ciemos bērni, priecājos par kopīgiem svētkiem un izbraukumiem pie jūriņas vai pastaigas pa mežu... Ļaujos tam, kas notiek un priecājos par to!

Jā, ir jau vēl arī Sapņi, ko gribētos realizēt... Zinu, ka notiks tas, kam jānotiek! Nesteidzos...

Paldies, ka izlasīji! Paldies, ka uzrakstīji! Paldies, ka uzticējies!

Ar mīlestību - Maija
Komentāri (2)  |  2016-07-03 03:56  |  Skatīts: 3156x         Ieteikt draugiem
lindak - 2016-07-04 05:39
Paldies ka esi!

maija - 2016-07-04 18:39
Paldies, ka lasi, ko te esmu ievietojusi!:)


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ