MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Gaismas tīmeklis


Jūtu izmaiņas Latvijā un pasaulē. Vakar pa dienu nāca daudz informācijas par to. Tik skaisti. Tāpēc arī uz vakaru bija nogurums :) šodien viss sakārtojies. Saikne ar visumu atjaunota. Dzirdu visu skanam, pašam skaista skaņa.

Ir interesanta struktūra, kas notiek pasaulē. Bet fokusēšos šobrīd uz Latviju. Ir cilvēki, kas dažādos reģionos atmostas. Un sāk starot laukā gaismu. Un ap viņiem parādas cilvēki, viņi iedvesmo citus. Katrs savā nodabā dara, to kas jādara un pasaule pamazām paliek skaistāka.

Bet, jūtu, ka tuvojas mirklis, kur šie cilvēki izveidos savienojumus savā starpā. Un sāks strādāt vairāk tandēmā. Jo vairāk es eju savu gaišo ceļu, jo vairāk es redzu, kur tas aizved. Un es redzu, kā mans ceļš saiet kopā ar citu ceļiem. Jūtu, ka gaismas tīmeklim ir laiks veidot savienojumus ar citiem cilvēkiem, kuri jau dara skaistas lietas. Es redzu vīziju par skaistu vidi Latvijā. Un tas nozīmē pārmaiņas struktūrās. Finansu, izglītības, medicinas, politikā un citur. Interesantākais ir tas, ka man tā īsti nekas nav jādara. Tas viss jau labu laiku briest, gatavojas. Tas notiktu arī bez manis, bet man patīk tajā piedalīties.

Ir cilvēki, kas ir atmodušies. Tie izveidos tīklu pār Latviju, kas palīdzēs pamosties arī citiem. Bez nekādām ideoloģijām, cilvēki sajutīs, ka esošās struktūras viņus nepadara laimīgus. Un paralēli sāks tikt veidotas jaunas struktūras. Piemēram, tiešā pārdošāna starp zemniekiem un pilsētniekiem. Piemēram izglītības izmaiņas, kur skolotāji sajutīs metodes kā bērnus mācīt citā veidā, kas saskanīgs ar viņu dziļo būtību un visuma plūsmu. Attīstīsies medicīna, kur tiks ņemtas vērā arī cilvēka enerģētiskie ķermeņi un patiesie slimību cēloņi. Nav vajadzības cīnīties pret politiku. Cilvēki sapratīs kā lietas strādā. Viņi beigs atbalstīt esošo politiku un tai zudīs spēks.

Pienāks brīdis, kad vecās struktūras sabruks, jo cilvēki sapratīs cik neefektīvas tās ir. Tām vairs nebūs atbalstītāji. Vienīgais iemesls kāpēc valsts ir tadā stāvoklī ir tas, ka cilvēki neredz kā varētu būt citādi vai arī ir pārāk sašķēlušies, lai varētu šo citādo mehānismu īstenot. Tadēļ vecās struktūras tiek atbalstītas. Un drīz tas mainīsies. Katram ir sava loma šajā pasaulē. Un cilvēki to sajutīs labāk un labāk. Parādīsies drosme īstenot savu sapņus. Parādīsies atbalsts no citiem. Kopestīgais radošums uzplauks.

Cilvēkiem, kuri šobrīd ir pie varas, nav bail no sacelšanās, nav bail no cīņas. Nav bail no pretošanās. Tas ietilpst viņu plānā. Tas vai nu ļaus ieviest lielāku kontroli. Vai arī jaunā struktūra, kas atnāks būs balstīta uz tām pašām enerģijām uz kā valdība ir balstīta šobrīd. Ne tām gaišākajām. Tur nav radošās skaistās enerģijas. Līdz ar to dabiskās valstiskās struktūras nevar uzplaukt. Un cilvēkiem atkal un atkal jāatgriežas pie mākslīgā un nekas nebūs mainījies.

Visvairāk viņiem bail ir no cilvēkiem, kuri izstaro gaismu. Kuri atvērs acis, pamanīs viens otru. Kuri bez cīņas sāks radīt. Radīt skaistas uz pasakainas lietas. Kuri kopestīgi varēs izmantot mīlestības enerģiju. Kuri nedarīs lietas aiz trūkuma, bet aiz piepildījuma. Un, kad šie cilvēki būs saslēgušīes vienotā tīklā, no visiem sāks celties jaunas skaistas struktūras. Neviens viņiem neteiks, kas jādara, kā jābūt. Viņi vienkārši darīs pēc sajūtām. Un būs pasakaini rezultāti. Tas iedvesmos apkārtējos un tie gribēs piedalīties. Tur pieslēgsies arī intelektuālie cilvēki, jo viņi saskatīs, ka šīs struktūras ir efektīvākas nekā vecās.

Man ir prieks par to visu un tajā pašā laikā kņudoņa iekšā. Līdzīgi kā brīdī, kad bildināju savu sievu. Priekšā ir lielas pārmaiņas. Bet skaistas un esmu gatavs tur iet iekšā :)

Andris

<form class="commentable_item" action="https://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php" method="post" data-ft="{"tn":"]"}">
Avots:https://www.facebook.com/gaismastimeklis/posts/351861945237960
Komentāri (0)  |  2017-07-31 18:28  |  Skatīts: 1721x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ