MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Zane Zusta "Aiz durvīm"


  "Aiz durvīm" ir emocionāls stāsts divās daļās par divām sievietēm psihoterapeita kabinetā. Un par to, kas notiek, katrai esot savā durvju pusē. Grāmata un vēstījums būvēti tā, lai lasītājs sev uzskatāmi atklātu patiesību par patiesības divējādo dabu. Autores stilu raksturo šarmanti savērpta stāsta intriga un rotaļīgs sižeta līnijas risinājums, kas tomēr aizved pie gana nopietnām atziņām par atbildību, pārsteidzīgiem secinājumiem, mīlestību, pieķeršanos un laimi.

"Manuprāt, svarīgākais ir tas, ko ar konkrēto darbu rakstnieks vēlas pateikt. Savos darbos – gan rakstot bērniem, gan arī pieaugušajiem, man būtiski, ka lasītājs tiek stimulēts domāt. Ar šo darbu cenšos parādīt, ka katram stāstam ir divas puses un tāpēc arī – divas patiesības. Tā ir dzīves šķautne, ko katrs esam piedzīvojuši, bet ne vienmēr vēlējušies saprast un atzīt. Sava patiesība ir svarīga, bet otra?" par grāmatu saka autore Zane Zusta.

----------

Par grāmatu var lasīt arī:

https://lalksne.blogspot.com/2019/11/zane-zusta-aiz-durvim.html

--------------

Man grāmata šķita interesantāka, kā iepriekšējais autores darbs “Tarakāni manā galvā”, bet – katram jau savs izlasītajā jāsaprot. Noteikti iesaku!

 

Komentāri (0)  |  2019-11-14 21:14  |  Skatīts: 452x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ