MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


02.08.2013.


  Jau augusts! Kā laiks skrien! Bet pati – vai skrienu tam līdzi?... Laikam jau ne tik ātri, kā vajadzētu un tomēr – SAVĀ ritmā. Ilgstošais un noturīgais karstais laiks izraisījis pagurumu, taču reizē arī nesteidzīgu mieru. Vēl dažas dienas un man sāksies atvaļinājums! Šoreiz mazliet vēlāk, kā ierasts un sakrīt ar ražas ievākšanas un sagatavošanas laiku, bet ceru arī piedzīvot ko neparastāku... Nesteigšos – LAI NOTIEK TAS, KAM JĀNOTIEK!:)
  Mūsu Mazsalaca nosvinējusi savu 85.dzimšanas dienu. Arī es mazliet „pagaršoju no svētku kliņģera”- piedalījos novadnieku saietā un kopā ar dejotājiem pievienojos deju upes plūdumā līdz Lībiešu pilskalnam, kur notika brīnišķīgs dejotāju vakara koncerts, līdz ar to izbaudot klātienē lielo Dziesmu un Deju svētku noskaņu, ko biju vērojusi tikai elektroniskā versijā. Arī mūsu Skaņākalna parks ir atdzimis jaunām aktivitātēm un vienmēr tur var ko jaunu atrast un ieraudzīt. Pie mums patiesi ir pasakaini skaisti un esmu laimīga, ka šeit dzīvoju – savā Mazsalacā!
  Šorīt uz mana balkona uzlidoja vairāki putnu bērniņi, skaļi saukdami mani un vēstīdami, ka sākas kas jauns un skaists... Akaši hronikā lasu:
 
  Vai ir vēl kaut kas, kas ir saistīts ar 2013. gada augustu?
Papildus faktam, ka šo mēnesi raksturo pilnīgs miers un dziļa, godbijīga garīgā saikne, tas nes sevī arī mīlestību, kas caurstrāvo visu cilvēci. Šī mīlestība var sniegt daudzus laimīgus mirkļus. Nav nepieciešams būt samākslotam vai saīgušam. Tu vari izbaudīt neticamu prieku, vienlaikus paliekot vienkāršs, laipns un atsaucīgs cilvēks.
Meklē prieka mirkļus! Spēlējies ar draugiem un mīļajiem! Pavadi laiku kopā ar jautriem cilvēkiem un dzīvniekiem! Bērni un mājdzīvnieki it īpaši mīl visādas spēles. Arī daudzi pieaugušie kļūst labāki, izklaidējoties šādā veidā. Atrodi iespēju jautrībai! Un atkal jāsecina, ka spēle ir vēl viens veids kā palikt vienkāršam. Rotaļīgums pēc savas būtības ietver sevī neticamu vienkāršību. Tajā nav nekā neskaidra. Tas neprasa iepriekšēju plānošanu un dziļas pārdomas. Viss ir vienkārši. Tas rodas tikpat spontāni kā smiekli.
Labi, ja tu izdomāsi sev jautras un tiešām fiziskas aktivitātes. Tikai pārliecinies par savas attieksmes pret dzīvi vienkāršību. Nesarežģī situācijas! Esi vienkāršāks un pieņem lietas tādas, kādas tās ir! Meklē patieso dziļo saistību, bet necenties to izveidot ar spēku! Beigu beigās, ļauj sev papeldēt pa straumi! Visus spēkus veltī vienkāršības un mīlestības veidošanai un nemēģini kontrolēt ap sevi notiekošo! Tad šis mēnesis tev būs pārpilns ne tikai ar dziļi garīgām un godbijīgām vērtībām, bet arī ar prieka mirkļiem tavā dzīvē.
 
LAI TOP!
Ar mīlestību - Maija
Komentāri (0)  |  2013-08-02 16:43  |  Skatīts: 990x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ