MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


INKA "Savējām"


"Savējām ir iekšupvērsti kaila saruna ar sievietēm, kuras pa dažādām takām ir devušās uz savas dzīves brīnumaināko vietu - pie sevis."

-------

Citāts no grāmatas:

"PATI SEV PRIORITĀTE

Vakar beidzot iesniedzu melnrakstu piecdesmit lapušu tekstam, šorīt nosūtīju kārtējos scenārijus bērnuraidījumam un beidzot esmu ķērusies klāt viņa Grāmatas par nonullēšanos rediģēšanas darbiem. Neesmu profesionāla redaktore, taču, rediģējot tekstus, man pazūd laiks un apetīte. Pie rakstāmgalda sēžot ir pagājušas dienas, nedēļas un mēneši, rīti sajukuši ar vakariem un pirmdienas ar svētdienām. Lai arī daru to, par ko pirms dažiem gadiem tikai sapņoju, mani arvien biežāk pārņem aizkaitinājums un īgnums, jo rakstu citiem un, darot citiem, es atlieku pati sevi. Katru dienu daru to, kas man šobrīd sanāk vislabāk - rakstu, taču dvēsele ilgojas pēc citām pieredzēm un pašrealizācijas formām, ko vēl nejūtu, taču vēlos piedzīvot.

Ārā kļūst siltāks. Arvien biežāk teikuma vidū aizcērtu datoru, pieceļos no rakstāmgalda un braucu uz mežu. Sēžu, klusēju, ieklausos sevī un pierakstu sevi kladē ar apdzeltējušajām lapām. Daru to, kas man priekšā, cik labi vien varu, taču katru dienu pa pikselim vācu ap sevi savu nākamo versiju. Nav steigas, taču ir sajūta, ka joprojām dzīvoju sev garām."

------------------


Inka - grāmatas autore, bloga  https://www.nakedlight.lv/blogs/  radītāja

--------------

Teksts mani uzrunāja dziļi... Nedaudzos vārdos ietērpts tik daudz... Katram savs un tomēr varbūt arī manī ir šis tas no "Savējām"... Interesanti... Iesaku! Paldies autorei!

 

 

Komentāri (0)  |  2022-08-24 00:01  |  Skatīts: 148x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ