MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Klēra Hārtsonga, Katrīna Ena Klemeta MAGDALĒNU BALSS: KRISTUS – MAGDALĒNAS POTENCIĀLA ATMOŠANĀS


       Grāmata ir gaismas, gudrības un mīlestības vēstījums, kas apvienojot čenelinga un regresijas metodes, ir saņemts, lai izgaismotu gadu tūkstošiem slēpto un izkropļoto informāciju gan par Gaismas Skolotāja Ješua Jāzepa dēla (Jēzus) un viņa ģimenes dzīvi un misiju, gan par Kristus - Magdalēnas (dievišķā vīrīšķā un dievišķā sievišķā) savienojuma patieso jēgu, spēku un nozīmi.

 

 

Citāts no grāmatas: 

"…. Kā jau teicu, pārpratumu ir ārkārtīgi daudz, un šķiet, ka to skaits nevis samazinās, bet gan pieaug. Es neuzskatu, ka mans pienākums ir to visu izlīdzināt, izskaidrot. Labāk ir ļaut karmiskajam ritenim turpināt griezties tā, kā tas vēlas. Uzmanība man drīzāk ir jāvelta tam, cik apzināti es nodzīvoju katru dienu. Saullēktā es apņemos būt pilnīgi klātesošs ikkatrā mirklī, ko dzīve piedāvā man kā dāvanu, - vai tā būtu izdevība pateikt kādu laipnu vārdu, vai kāda līdzjūtīga rīcība, kas sniedz lielāku mieru un atbalstu citām dvēselēm, vai arī vienkārša uzkavēšanās katra elpas vilciena brīnumā. Katru dienu, saulei norietot, atskatīdamies uz savu dienu, es sev vaicāju: “Vai šīs vērīgās dienas laikā esmu kalpojis dzīvei ar pateicību, mīlošu laipnību un piedošanu, kā to darīja skolotājs Ješua un Magdalēnas?”

   Mana sirds liek klusēt par to, kas atrodas manā pārziņā, un justies pateicīgam, ka šis dārgums ir manā tuvumā. Man ir dota lielā svētība tam pieskarties fiziski, sajust tā gudrību, tā skaistumu, tā varenību un visvairāk tā intīmo tuvību manas dzīves izrādē. …."

---------------------------

Izlasīju. Daudz pārdomu... Lasīšu vēlreiz... Iesaku!

 

 

Komentāri (0)  |  2024-05-29 00:59  |  Skatīts: 117x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ