MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Vai esi lampiņa?


Ja cilvēkam ir maz enerģijas, viņš nevienam nav interesants! Cilvēki reaģē uz enerģiju, tie kā tauriņi uz gaismu lido pie tiem, kuri "spīd". Tie, kurus parasti sauc par harizmātiskiem cilvēkiem, parasti ir pilni enerģijas, ar kuru var un grib dalīties. Vairums cilvēku neprot sevi piepildīt ar enerģiju, tāpēc meklē citus cilvēkus, kuru laukā var sajusties "piepildīti".

...
Komentāri (0)  |  2015-04-24 16:39  |  Skatīts: 1077x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Apziņas sablīvējums. Bezgalīgais spēks


Arina Beleckaja 2015. gada 12. un 23. martā
Apziņas sablīvējums
Es vēlētos vēlreiz runāt par terminoloģiju, kuru es izmantoju savos informatīvajos materiālos, un arī par apziņas sablīvējumiem un tās neesamību.

...
Komentāri (0)  |  2015-04-13 19:27  |  Skatīts: 1093x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Sena senču gudrība vēsta.


Apzinies, kas Tu esi un sapratīsi, ko Tu patiesībā gribi, ko gribi sasniegt un piedzīvot. Sapratīsi, kāds ir tavs tavas dzīves mērķis.

Kā ozola zīlē ir ielikta informācija - par ko kļūs zīle, tā mūsos ir informācija jau no dzimšanas - par ko mums jākļūst. Kokiem tikai neviens nestāsta, ka visiem jāizaug par bērziem, jo bērzu finierklučiem labāka cena, līdz ar to tie nekad sevi nepazaudē.
...
Komentāri (0)  |  2015-04-09 16:49  |  Skatīts: 1030x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Ko nozīmē būt esošajā momentā


Lielākoties, kad cilvēks saskaras ar apzinātības un apskaidrības prakses aprakstu, viņš it kā "iebūvē" šo praksi savā pasaulē, radot tur šīs prakses projekciju. Lasītājs, kurš iegrimis savās domās, sastapdams reālās pasaules aprakstu, sāk meklēt šo reālo tajā, kur ir iegrimis. Kad ir nepieciešams kaut ko atrast, cilvēks, pieraduma pēc, iegrimst savu domu pasaulē. Piemēram, ja ņemam par piemēru tāda vienkārša priekšmeta, kā glāze, atrašanu uz galda, pirmkārt, mēs šo glāzi meklējam savā prātā. Ķermenis automātiski veic darbības un dodas "fotografēt" realitāti, lai pēc tam prāts turpinātu meklējumus uz šīm mentālajām "fotogrāfijām", realitātes nospiedumiem.
...
Komentāri (0)  |  2015-02-19 16:07  |  Skatīts: 944x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Kā var saprast, ar kādiem spēkiem – Gaismas vai tumsas – cilvēks sadarbojas?


Elvita Rudzāte atbild: Visiem cilvēkiem, kas šobrīd ir iemiesojumā, ļoti svarīga mācība ir IZŠĶIRTSPĒJA. Ja senos laikos bija diezgan skaidri redzams kas ir kas, tad mūsdienās viss ir sajaucies kopā. Kā tas izpaužas ikdienā? Visi runā skaistus, pareizus vārdus par gaismu, mīlestību, piedošanu u.tml., bet ne visi paši ievēro savā praksē to, ko runā. Latvijā ir ļoti daudz dziednieku, bet es nezinu nevienu, kurš būtu saņēmis no Dieva Dziednieka mantiju. Varbūt, ka kāds ir, bet es viņu nepazīstu un neesmu par viņu dzirdējusi. Dziednieka mantiju no Dieva nevar iegūt tikai, lasot gudras grāmatas vai beidzot kaut kādus kursus un dziedniecības skolas, tāpēc, ka Dziednieka mantiju nepiešķir cilvēku sastādīta komisija, bet gan pats Dievs.
...
Komentāri (0)  |  2015-01-21 19:59  |  Skatīts: 1838x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Par karmu


Paturpināsim par karmu…
 
Kā jau rakstījām - karma ir pilnīgi viss, karma ir darbība, kustība. Ja mēs izsakām to, ko gribam - rodas karma, rodas darbība un kaut kas sāk notikties. Tas, kā šie notikumi ietekmē mūs un visus pārējos - rada karmu.
...
Komentāri (0)  |  2015-01-13 17:55  |  Skatīts: 1131x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Arina Beleckaja. Kāda cilvēka dzīves pakāpes


2014.11.08.
Autore par sevi: „Mazliet par sevi, tā sakot, no pirmajām rokām. Visu informāciju es saņemu no saviem vadītājiem vai darbaudzinātājiem, nav svarīgi kā viņus nosauc. Viņi atrodas mūsu planētas VIII blīvumā. Tas ir ļoti augsts attīstības un garīguma līmenis. Sākotnēji mana dzīve bija pavisam cita cilvēka dzīve. Šī cilvēka dvēsele aizgāja. Kā man paskaidroja, ar viņu aprunājās zemapziņas plānā un ieteica tai kādu citu alternatīvu dzīvi, nevis to, ko viņa dzīvoja. Nomaiņa notika autokatastrofas mirklī. Kad es, jau es, pamodos slimnīcā pēc avārijas, par to visu vēl nezināju, jo pilnīgi biju pazaudējusi atmiņu par to, kas es esmu, un ka notikusi kaut kāda tur samainīšana. Es diezgan ātri atveseļojos, lai arī sāpes mugurkaulā mani nomoka vēl līdz šim. Protams ķermenis, smadzenes atcerējās informāciju par līdzšinējo dzīvi līdz avārijai, taču satiekoties ar paziņām un ģimeni, es sāku saprast, ka neatceros pietiekoši daudz faktu no savas iepriekšējās dzīves. Pat ja man izdevās tos atcerēties, es nevarēju tos izjust, kā tas parasti notiek ar atmiņām. Dažus mēnešus pēc nelaimes gadījuma ar mani stājās telepātiskā kontaktā. Es nedzirdēju nekādas balsis savā galvā, bet zināšanas par notikušo kaut kā sāka manī izpausties. Laika gaitā es iemācījos šo procesu kontrolēt un sapratu, ka es varu uzdot ļoti konkrētus jautājumus par mani interesējošiem jautājumiem un saņemt atbildes uz gandrīz visiem no tiem.”
...
Komentāri (0)  |  2014-12-12 16:00  |  Skatīts: 908x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Tava dzīve nevar aiziet greizi


Patiesībā, tava dzīve jau sākotnēji ir noteikta tā, ka viss notiek nevis ar tevi, bet gan notiek tavā labā – tavai garīgajai atmodai, tavai izaugsmei, tavai iedvesmai, taviem meklējumiem. Viss notiek tavā labā – pat ja tu to esi aizmirsis, pat ja uzreiz to nepamani, pat ja dažreiz iekrīti maldos vai izmisumā.

Kad nav noteikta mērķa, tu nevari to arī pazaudēt. Tas nozīmē to, ka tu nekad nevari pazaudēt savu ceļu. Tas nozīmē to, ka, lai kas arī notiktu tavā dzīvē, tas nevar tevi novirzīt no tava ceļa. Tavs ceļš IR tas, kas notiek, un tas, kas notiek, IR tavs ceļš. Un nekā savādāk.
...
Komentāri (0)  |  2014-12-09 15:36  |  Skatīts: 1368x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Mācīsimies klausīties sirdī, klausīties savā intuīcijā un Dvēselē


Jau sen pasaulē runā par lielām pārmaiņām - par to, ka uz šīs planētas un cilvēkos notiks lielas pārmaiņas, ka esam sasnieguši galējo punktu, no kura tālāk pa ierasto ceļu aiziet nevarēs. Šis ceļš beidzās..
Iepriekš rakstījām par upi, kurā ledus jau sen bija sakustējies, taču pirms pāris mēnešiem tas bija - ledus sāka iet, vietām tas veido aizdambējumus un vietām plūst pavisam brīvi.
...
Komentāri (0)  |  2014-12-01 16:02  |  Skatīts: 1180x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.



Lapa | [1] [2] [3] 4 |