MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Par kaunu…


Stāsta psiholoģe.
Lūk, situācija no manas bērnības. Mēs ar mammu esam veikalā, man ir garlaicīgi, un es sāku dziedāt. Man nav nekādu īpašo muzikālo dotību, toties sanāk skaļi. Mums uzmanību sāk pievērst citi cilvēki. Es neatceros, kurš un ar kādu sejas izteiksmi uz mums skatās, bet atceros mammas čukstus: “Tūlīt pat apklusti! Kā tev nav kauna, uz mums taču visi skatās!” Tā es iemācījos, ka tad, kad uz mani visi skatās – tas ir kauns. Bet kauns bija ne man, bet mammai, un viņa to nodeva man. Un tagad manī dzīvo kauninātājs, kurš mammas balsī man norāda, kad man kaunēties. No ārpuses jau sen mani neviens vairs nekaunina, bet iekšējā balss nekā nespēj nomierināties.
...
Komentāri (0)  |  2016-04-06 00:02  |  Skatīts: 1465x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Olu dauzīšanas rituāls


Olu dauzīšanas rituāls.
Fantastiska tradīcija.
Pāris vārdos. Kāpēc cilvēki sakrāso olas un pēc tam tās sadauza. Tas ir kas līdzīgs mandalai ko izveido, lai sajauktu. Šis olu dauzīšanas rituāls zemapziņā cilvēkiem paver vaļā ceļu uz to kas patiess. Paver vaļā izpratni par to, ka Tev nekas nepieder. Izpratni par to, kas ir dzīvs. Veidojot domformu - krāsojot olu kā mazu mākslas darbu, ieliekam tajā savu enerģiju, savu sajūtu, savu noskaņu. Pēc tam priecājamies par to skaistumu galda centrā godinot to un tad atlaižam. Neskatoties uz to, ka ola ir skaista, mēs ļaujam tam skaistumam "iet", neturam to sev un nepielūdzam. Šī tradīcija, šis lieldienu rituāls māca kā atlaist. Kā atlaist pagātni. Tas ir kā mazs solis, lai izjustu tagadni. Apzinātos "šeit un tagad". Olu dauzīšanas brīdī sadalās tās čaumala. Izšķīst tā apziņas daļa, izgaist mākslas darbs. Tas tiek atlaista visumā, lai to veidotu skaistāku un labāku. No otras puses ola ir dzīvības simbols. Brīdis kad jāatver acis un jāpiedzimst. Jāizlaužas cauri čaulai. Tad nav ko gari domāt! Jālien vien ārā. Mostamies un sākam dzīvot! Atveram acis! Sirdī paturot noskaņu, saplūstot ar to. Jo noskaņa, tā ir visam sākums, tā ir mūsu ceļa rādītājs. Tā ir Zelta Ola. Tad, lai priecīgas visiem Lieldienas un dauzam olas uz nebēdu
...
Komentāri (0)  |  2016-03-27 22:27  |  Skatīts: 783x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Klusēšana...


Mūsu parastajā ikdienā ir ļoti maz iespēju palikt vienatnē. Pat tad, kad mēs paliekam vieni, mūsu dzīvē iekļūst tik daudz ietekmju, tik daudz zināšanu, tik daudz atmiņu par tik daudziem pārdzīvojumiem, tik daudz trauksmju, ciešanu un konfliktu, ka mūsu prāts kļūst arvien trulāks, arvien neuztverīgāks, darbojoties vienveidīgi, rutīni. Vai mēs kādreiz esam vienatnē ar sevi? Vai arī mēs sevī nesam visu vakardienas nastu? 
...
Komentāri (0)  |  2016-03-07 21:02  |  Skatīts: 914x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Mēs visi dzīvojam vienā pasaulē, bet pasaule katram cita


Apkārtējā pasaule pati par sevi nedegradē un nekļūst sliktāka. Tā kļūst sliktāka tikai konkrētam cilvēkam. Paralēli dzīves līnijai, par kuru žēlojas cilvēks, eksistē līnijas, kuras savā laikā viņš pameta un kur vēljoprojām viss ir labi.

Paužot neapmierinātību, cilvēks noskaņojas uz patiešām sliktākajām līnijām. Un, ja tā, tad viņu patiešām ievelk tajās.
...
Komentāri (0)  |  2016-02-17 20:57  |  Skatīts: 990x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


12:12 Vārti – 12.decembris.


Kara Šalloka
Mēs esam veidojuši inerci līdz nākamajiem Lielajiem Vārtiem, 12:12, tieši 12.decembrī. Kā rezultātā, daudz kas notiek ne tikai pasaulē, bet arī mūsos. To pastiprina arī Solārie vēji, kas īpaši ietekmē mūsu iekšējo [polu] un ārējo polu (domāju, dualitāti). Šī enerģija mūs nesīs caur 12:12 Vārtiem un turpināsies caur Ziemas Saulgriežiem. Esi tīrs savā komunikācijā un esi pacietīgs pret sevi un citiem.
...
Komentāri (0)  |  2015-12-12 23:03  |  Skatīts: 1347x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Ļauj brīnumiem notikt


… un pārstāj GAIDĪT!

Es pārstāju gaidīt … Un pēkšņi dvēselē kļuva tik viegli, it kā nupat tikai būtu sākusi dzīvot.

Līdz šim es vairāk domāju par to, kā dzīvot, bet te, pēkšņi, vienkārši sāku dzīvot.
...
Komentāri (1)  |  2015-11-08 15:59  |  Skatīts: 2444x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Ja ozolzīles domātu


Ja ozolzīles domātu.

1. cēliens

Ozolzīle pamodās un prasīja Dievam:
Kas es esmu?
Dievs atbildēja: Ozolzīle, tu nokriti no koka.
...
Komentāri (1)  |  2015-11-03 18:03  |  Skatīts: 2117x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


ES DZĪVOJU PĒC SIRDSAPZIŅAS. PIEVIENOJIES ARĪ TU UN AICINI PIEVIENOTIES TEV


Ko mums māca sabiedrībā ievērojamu organizācijas vadītāju apcietināšana garīgajā skatījumā?

Laiku pa laikam pasaulē un arī Latvijā tiek apcietināts kāds sabiedrībā ievērojams cilvēks, kura politiskā un ekonomiskā aizmugure ir bijusi tik stipra, ka licies, ka viņš var darīt ko grib un kā grib, ka neviens nekad viņu neaiztiks un nesodīs. Tomēr dzīve parāda, ka tā gluži nav. Kāpēc notiek šādi negaidīti pavērsieni garīgajā skatījumā?
...
Komentāri (0)  |  2015-08-11 01:55  |  Skatīts: 816x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Sapņi un mērķi, dzīves ceļš un tā iešana.


Mums visiem ir kāds sapnis, kāds mērķis, kuru gribās sasniegt. Un bieži vien mēs domājam - ja man būtu līdzekļi vai iespējas, es to darītu. Kad man būs vairāk naudas, tad darīšu to vai šito. Kad būs vairāk laika, tad gan es pieķeršos tam, ko vēlos iemācīties radīt vai apgūt. Taču tā tas nenotiek. Tā var ar savu sapni nodzīvot visu dzīvi un pat paņemt to līdzi viņsaulē, pat nerealizētu.
...
Komentāri (0)  |  2015-07-02 16:53  |  Skatīts: 1493x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Kur mēs esam un uz kurieni dodamies.


Augstākie Gaismas spēki visu laiku ir blakus mums – cilvēkiem un mūs atbalsta. Šie trīs gadi no 2012. līdz 2015.gadam bija un vēl ir lielo iespēju gadi. Tie mums tika iedoti kā dāvana no Gaismas pasaules, lai pēc iespējas vairāk cilvēku varētu pamosties un sākt dzīvot apzināti.
            Līdz 2015.gada beigām nav palicis daudz laika. Bet bieži pat viena diena var būt izšķiroša, lai izdarītu savu izvēli. Un izvēle būs jāizdara katram, nostājoties vienā vai otrā pusē. Neitrālo vairs nebūs. Būt maliņā – tā jau ir izvēle.
...
Komentāri (0)  |  2015-06-29 21:15  |  Skatīts: 923x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.



Lapa | [1] [2] 3 [4] |