MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


LAIMĒT 100 000!


...
Komentāri (0)  |  2021-07-06 17:57  |  Skatīts: 187x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Pirmdienas pārdomas


Pirmdienas pārdomas 🗝


  Ir pienācis laiks prāta, sirds un dvēseles evolūcijai. Savā dziļākajā būtībā garīgā atmošanās nekad nevar būt dogma, viena noteikta mācība, metode vai tehnika. Tā ir dzīves filozofija. Pretstatā evolūcijai, kura ir balstītā ārējā pasaulē, Jaunais laikmets savā veidā pieprasa iekšējo darbu ar sevi – caur apziņu, izpēti, izpratni, mīlestību, transformāciju un izaugsmi. Neviļus rodas jautājums: “Kāds ir nolūks jeb jēga šim procesam?” Iekšējais darbs ar sevi palīdz atbrīvoties no dvēseles ciešanām un iepazīt autentiskumu. Tas atbrīvo no aklajiem vecās pasaules uzskatiem, stereotipiem, domāšanas modeļiem un stagnācijas. Tad kāpēc tik ļoti grūti ir no tā visa atbrīvoties? Jo pārāk ilgi esam dzīvojuši cīņas un izdzīvošanas režīmā. Neapzinoties to, ka Jaunais laikmets nepieprasa cīņu, bet gan ļaušanos, brīvību un tikai un vienīgi sevis izpratni.

...
Komentāri (0)  |  2020-01-06 18:47  |  Skatīts: 339x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Laiks starp divām pasaulēm


Mēs dzīvojam pārmaiņu laikmetā. Ir pilnībā iespējams un lielākajai daļai cilvēku, kuri pašlaik atmostas, joprojām vēl pastāv atrašanās starp šīm divām dzīvēm. Ir uzskati un pieņēmumi, kuri joprojām sakņojas vecajās enerģijās, tajā pašā laikā daļa jau ir jaunajās. Tieši tāpat arī ir ar apkārtējiem cilvēkiem, draugiem, ģimeni, kolēģiem un paziņām. Viņu domāšana var būt vecajās enerģijās, kamēr Tu arvien vairāk sevī pieņem jaunās enerģijas. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka viens nav labāks par otru. Ikviena dvēsele piedzīvo to apziņas stāvokli, kurš ir nepieciešamš viņas attīstībai un pieredzei. Nav iespējams otram uzspiest pasauli redzēt ar Tavām acīm un jaunā laikmeta skatījumā. Tas neizdosies, jo šie cilvēki enerģētiskā plānā un vibrācijās joprojām ir vecajās enerģijās un Tavu realitāti redz citām acīm.

...
Komentāri (0)  |  2019-11-18 20:21  |  Skatīts: 400x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Jaunā laikmeta enerģijas un to radītās pārmaiņas


13.10.2018

Cilvēku un Zemes apziņa pašlaik piedzīvo enerģētiskās pārmaiņas. 
Ja tava individuālā enerģija nav gatava šīm jaunajām vibrācijām un enerģijas pieplūdumam, tas atspoguļojas fiziskajā un mentālajā ķermenī. Ir daudz uzskatu par to, kas izraisījis pārmaiņas enerģiju vibrācijās – Saules uzliesmojumi, Maiju kalendāra beigšanās, atgriešanās Pirmsākumā.

...
Komentāri (2)  |  2018-12-29 18:45  |  Skatīts: 1541x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Balss toņa ietekme savstarpējās attiecībās


Ne tikai doma un vārdi ir enerģija, bet arī izteikto vārdu tonis jeb balss tonis satur enerģiju. Var izteikt pareizus vārdus mierīgā balss tonī, kuri nesasniedz adresātu. Var izteikt pareizus vārdus mierīgā balss tonī, kuri satracina adresātu. Var izteikt nepareizus vārdus, kuri nomierina adresātu. Kāpēc tā dzīvē notiek?

...
Komentāri (0)  |  2018-11-01 17:33  |  Skatīts: 1068x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Jaunā laikmeta enerģijas un to radītās pārmaiņas


Cilvēku un Zemes apziņa pašlaik piedzīvo enerģētiskās pārmaiņas. Ja tava individuālā enerģija nav gatava šīm jaunajām vibrācijām un enerģijas pieplūdumam, tas atspoguļojas fiziskajā un mentālajā ķermenī. Ir daudz uzskatu par to, kas izraisījis pārmaiņas enerģiju vibrācijās – Saules uzliesmojumi, Maiju kalendāra beigšanās, atgriešanās Pirmsākumā. Neatkarīgi no iemesla tas notiek un ietekmē ikvienu no mums. Jaunā laikmeta enerģijas skar katru dzīvu būtni, tikai ne vienmēr mēs tās atpazīstam un pieņemam. Mūsdienu pasaulē, kad Garīgā Atmoda ir sākusi savu ceļu, lietas mainās gaismas ātrumā, Vecā laikmeta uzskati pamazām sairst, un mēs tiecamies atmodināt savu patieso potenciālu un dabu.

...
Komentāri (0)  |  2018-10-18 19:10  |  Skatīts: 733x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Miķeļi


Kad atnāk Miega Mačs jeb Miķelis, latviešiem sākas veļu laiks līdz pat pašiem Mārtiņiem. Veļu laikā mēs godājam savus senčus. Ko gan mēs zinām par senčiem, dzimtām? Viens būtu skaidrs, ka senči ir kaut kas varens, mazliet mistisks. Mēs zinām arī to, ka viņiem būtu jābūt aicinātiem mums palīdzēt, ja būsim rātni un attieksimies pret viņiem ar cieņu. Kas gan notiek ar mums un senčiem?

...
Komentāri (0)  |  2018-09-26 18:31  |  Skatīts: 562x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Pieņemsim savas emocijas


Prāts ir tendēts izvairīties no nepatīkamā. Ja ilgstoši cilvēks jūt sāpes, skumjas, nožēlu, kaunu, ir tik viegli sākt vēlēties šīs sajūtas aizgrūst prom. Vienkārši, lai tās pazūd. Gribas atkal justies labi.
Tomēr sajūtas tā vienkārši pamest nevar.
...
Komentāri (0)  |  2017-09-19 15:39  |  Skatīts: 889x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Mēs esam nākuši šajā Pasaulē lai mācītos!


"Tikai nolaižoties bezdibenī, var atrast dārgumus.
Tieši tur, kur Tu paklupi, ir apraktas Tavas bagātības.
Katrā alā, kurā Tu baidies ieiet, ir noslēpts tas, ko Tu meklē."
...
Komentāri (0)  |  2017-09-13 17:59  |  Skatīts: 898x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Pats svarīgākais ir saprast sevi


Vēlaties uzzināt par cilvēku kaut ko ļoti svarīgu? Pajautājiet viņam par kādu no notikumiem viņa dzīvē: «Kurš tajā bija vainīgs?». Noklausījāties atbildi? Un tagad ziniet — lai par ko cilvēks runātu, viņš vienmēr runā par sevi.
Cilvēki pasauli redz caur sevi, apvaino citus tajā, pret ko paši klūp, nosoda citus un attaisno sevi. Tā notiek vienmēr un ar visiem. Mēs zinām, ka pat noziedznieki, kuri ir sabojājuši daudzu cilvēku dzīves, lieliski prot atrast saviem nodarījumiem attaisnojumus. Viņi nav vainīgi. Vienmēr ir vainīgi citi.
...
Komentāri (0)  |  2017-08-09 18:53  |  Skatīts: 921x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.



Lapa | 1 [2] [3] [4] |